Ttffrr Kızlar sizin kiloları görünce beni motivasinom sıfır sıfır sıfır olduuu😂ne güzel hep zayıfsınız bitek burda ben şişko çıktım😂😂
denizzzz95 Ttffrr Banada zayıfsın kilo al diyorlar 😂boşverin nasıl mutluysanız öyle 🥰 biz anneyiz en güzeliz😍
UraSsmom Ttffrr 58le hamile kaldım 74le doğum yaptım 62ye düştüm oğlum 15 aylık şuan tekrar hamile kaldım 26 hafta 67 kiloyum teşekkürler 😂
kahvekokusuu Ttffrr 58 le hamile kaldım 85le doğuma girdim 4 ay sonra 62 kiloydum 13 ay oldu doğum yapalı halen 62 yim
Yengecanne_ Ttffrr ben doğurana kadar temizlik yaptım, pazara gittim( baya uzaktı).Hiç yatamadım o yüzden kilo alamadım…
tubasd Yengecanne_ bende hic oturmadim zaten evim 4. katta asansor yok hergun inip çıkıyordum hastahaneye gittiğim gün evin yerlerini elimle sildim camlari haliyi vs sildim ama yinede aldım. ama cocugum almadi🤣
Mariiiin1 Ttffrr 53 kıloyla hamile kldm , 86 kıloyla doguma gırdım , suan bebegim 1 yasında 66 kıloyum veremıyorum kendimi ilk defa bu kdr kılolu gordum cok garip hissedıyorum
MinikcivcivAnnesi Ttffrr hamilelikten önce 60 kiloydum doguma girerken 84 kiloyla girdim şuan ki kilom 72 Eski kiloms dönmek istiyorum 60 a nasıl dönerim bilmiyorum 😣