ebilfe-19 yatmadan önce sıvı vermeyi kesin diyorlar da cocuk susuyor mesela benim oglum cok su içer 3 yasına giricek 3 yıldır böyle bezi hep doludur gece uyanınca dahi su ister havalar sıcak suyu cok içiyo ee içme diyemezsin ki artı yatmadan önce süt de içiyor bişeyler yerken..
o yüzden ben gece bez baglıyorum önce gündüzü öğrensin annem de öyle yapmıs…
gündüzleri de uyanır uyanmaz alıstırma kilodu takıyorum e bebekten almıstım 4lü yıkanabiliyor çiş kacırırsa hemen yıkayıp asıyorum elim ayagım oldu resmen🤗 tabiki bez gibi emmiyor yani çişi cok yaparsa altına geçiyor bez olmadıgının bilincinde yani.,,👍
onun dısında fisher price müzikli klozet almıstım ama oturmadı oynadı sadece..bide o bana cok hijyenik gelmiyo o yüzden boşa para vermişim dedim 😂 onun kapagı cıkıyo adaptör gibi bizim klozete taktık ona oturuyo çişi öyle yapıyo çişi bazen kendisi söylüyo bazen ben kendim götürüyorum bazen de kacırıyor bakalım yavas yavas ögrencekler gece de dediğim gibi bez takıyorım dısarı cıkarken de bez takıyorum cunku 1-2 saat kalıyoruz kilot takarsam ıslak ıslak cocuk rahat edemez dışarda bide bakteri üretir ne zaman tam ögrenirse o zaman dısarda da baglamıcam…bu şekilde ilerliyoruz biz