Gazel Merhaba 2 aylık bebeğim var çok zayıf emziriyorum sürekli ama kilo almıyor ne yapmam lazım . Baktıkça üzülüyorum lütfen yardım edin . 3 kilo şuan
HatunKisisi Gazel doymuyor mu acaba az çok anlarsınız? Ya da yapısı mı öyle bilemedim. Huzursuzluk falan var mı alerji tarzı bişeyi
Bebegimm1 Gazel doktorunuz size mama onerisinde bulunurdu 2 aydır 500gram almis doktorunuza danistiniz mi ne diyor
Gazel HatunKisisi yok ne kdr versem yiyiyor meme artı mama veriyorum iki memeyi emzirdikten sonra 60 cc mama veriyorum yiyiyor güzel beslediğimi düşünüyorum ama almıyor ne yapsam alır acaba
Gazel Bebegimm1 evet önerdi veriyorum ama yine almadı meme + mama veriyorum acaba sütümün doyurucu etkisi olmayabilir mi diye düşünüyorum
Ekinceylan Gazel sütünüz yeterli gelmiyor olabilir mi ? Mama vermeyi deneyin. Benim ilk zamanlar yeterli gelmediği için mama da verdim ama şimdi yetiyor artık vermiyorum. Ama baya toparladı
Bebegimm1 Gazel yağlı olmasi için gayret edin kilo alır o şekilde. birde her mama bebege yaramaz mamayı degistirin derim bir gogus bitmeden digerine gecmeyin cnku o tok tutan yagli süt en sonda oluyr