Umayinannesi Kızlar 4 aydan sonra kan damlası başlandığını ebe söylememişti bugün ben burda gördüğüm için arayıp sordum başlayın elimizde bizim kalmamış dedi ben ocean başlamak istiyorum da o da 4 ay sonrası kullanabiliyor mu veya başka önerebileceğiniz var mi
Angel35 Umayinannesi evet kullanabilirsin bizim doktorumuz aslında ilk önce ferrum damla verdi ama diş çıkınca bırakcaksınız dedi dişleri boyuyormuş en etkilisi bu dedi henüz dişleriniz çıkmadıysa bence ferrum başlayın önce 2 emzirme arası günde 5 damla dedi ferrum için 1 gün içirdim 2. Gün dişi patladı üzülerek bıraktım şimdi ocean microfer kullanıyoruz doktorumuzun önerisiyle aç tok farketmez günde 7 damla veriyorum ben kiloya göre veriliyormuş 6.200 dü kilomuz 7 damla ver dedi
Fatoscum Umayinannesi ocean aldım daha dün,kilo başı 1 damla ama yarım saat öncesinde ve sonrasında beslenme olmasın dedi eczacı
Angel35 Umayinannesi evet o şekilde kullanılıyor ame biz 6200 kiloyken 7 Damla’yla başladı yani 6 yı geçti 7 ye doğru gidiyor diye galiba
Angel35 Umayinannesi valla dişi çıkmadıysa ferruma başla bence dişi çıkınca ötekine geçersin bizim doktor damlaya başkayken ferrumun en etkilisi olduğunu dişi çıkana kadar bunu ne kadar kullanırsak o kadar iyi demişti ben 1 gün kullanabildim üzüldüm açıkçası keşke biraz kullansaydım bu arada doktorumuz çok bilgili ve tecrübeli ona çok güveniyorum ocean lar içinde çok iyi diye duydum bu arada ferruma başlarsanız dişi çıkmaya başlayınca hemen bırakın leke bırakıyormuş çıkmıyormuş dişten
Angel35 Umayinannesi evet şu an bunu kullanıyorum kaç kiloysa o kadar damla vereceksin aç tok fark etmez dedi
Arya01 Umayinannesi demir için diyor bu kan damlasi yazmış anlamadım bende bundan kullanıyorum kan damlasımı oluyor bu yok sa demir vitaminimi