Utkucan En_guzel_yanim birisi üzerine habersiz hat almışta olabilir eşinize söyleyip iptal ettirin başı ağrımasın
Zynp26- En_guzel_yanim söylesin veya söylemesin yarın bir gün diyelim esin başka kadına numara almıs ne yapacak bisey oldugunda sizi mi destekleyecek simdiki zamani düsünmeyin gelecek zamani düşünerekten hareket edin görümce dediginiz olur bir örümcek ağları atar sorna
snyck En_guzel_yanim Hemen kusku duymayın benimde e devlette üzerime bir sürü değişik numara çıkıyor eşimle baktik tanıyor musun dedi tanımıyorum dedim mesela hic kuşku duymadık birbirimizden cunku kimlik fotokopisni cekince başka kisiler icin de kullanan operatörler oluyormus esim hatta bosver iyiki borc falan cikarmamislar dedi siz hat kullanımda mi kapanmış mi ona bir bakin bence
Zynp26- Aksam esin gelince kendisine sor bence numara kimin diye sen zaten eşinin yalan söyleyip söylemedigini anlarsın yalan söyledigini hissedersen inanmış gibi yap takibe al çaktırmadan
En_guzel_yanim Zynp26- eşimin yalan söylemeyeceğini biliyorum. Geçmişten kaldıysa eğer anlatır doğru doğru. Ben şeyide düşünüyorum şimdi. Eşim askerdeyken annesine telefon almış tuşlu haberleşmek için. Belki hattıda kendi üstüne mi yaptı acaba. Akşam bi sorayım
Zynp26- En_guzel_yanim o zaman neden gorümcene aratıyorsun ki esine sor bence direk dedigin gibi olabilir
En_guzel_yanim ruhpastasii of evet ya. Canım kocam😂 ya zaten yapmıycağını biliyorum da. İşte insan orda numara görünce bi an içime kuşku düştü istemsiz
En_guzel_yanim Zynp26- tabiki yani. İnsan ister istemez kuşkuya düşüyor. Allah korusun. Allah kimseyi yanlış yola götürmesin