Nilaraa Ilk defa denedim hem size oneri olsun hem de sorumu sorayim Ebebekten baby plus yogut makinesi aldim onunla yaptim. Gunluk cam sise sut ve activia ile mayaladim tas gibi oldu cok iyi. Sorum ise bu yogurt dolapta kac gun saklanir?
Deletedmom27337 Nilaraa activia dediğiniz markette satılan mı https://www.google.com/search?q=activia+yo%C4%9Furt&sxsrf=ALeKk028zV6K-7-eE_5hWVdiCMhtY6qcZQ%3A1628598509833&source=hp&ei=7XASYZ2JMMSKxc8PpbyguAw&oq=activ&gs_lcp=ChFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocBABGAAyCAgAEIAEELEDMggIABCABBCxAzILCAAQgAQQsQMQgwEyBQgAEIAEMggIABCABBCxAzIFCAAQgAQyCAgAEIAEELEDMggIABCxAxCDAToHCCMQ6gIQJzoHCC4Q6gIQJzoECCMQJzoICC4QsQMQgwE6DgguEIAEELEDEMcBEKMCOgsILhCABBCxAxCTAjoECAAQAzoLCC4QgAQQxwEQrwE6CwguEIAEEMcBENEDUPoRWNchYIQraAFwAHgAgAG7AogBggmSAQcwLjIuMS4ymAEAoAEBsAEP&sclient=mobile-gws-wiz-hp#imgrc=jn5sE97Ju4WGIM
ulkercikolataligofret Nilaraa ekşiyene kadar yenilir de bebeklere önerilen 2-3 günde bir mayalamak. 3 günde bir mayalarsınız hiç olmadı.😌
Eymen20211 Yoğurt makinesine neden boşuna para verdiniz ki. Sütü kaynatın soğumaya bırakın parmağınızı yakmayacak ılıklığa geldiğinizde içine bir yemek kaşığı yoğurt atın sofra beziyle sarın iyice sonra sabah açın bu kadar basit 🙈
Deletedmom_29 Eymen20211 Bazı insanların yoğurdu yoğurt makinesinde bile olmuyor biraz tuhaf bir mesele bence 😄 Ben de yıllardır yoğurdumu kendim yaparım hiç tutmadığını görmedim ama her defasında bu galiba olmayacak falan diyorum nedense 😄
ulkercikolataligofret Eymen20211 Yoğurt makinesi alsam mı diye sormamış ki, aldım demiş. Boşuna para vermek kime göre neye göre mesela bir de. Diğer konulara girmiyorum bile 😀
Uzymom Eymen20211 bu yöntemi tencerede karıştırdıktan sonra ufak kavanozlara koyarak yapsak tutar mı ya hiç tecrübe ettiniz mi.
Asel16 Nilaraa bizde ek gıdaya geçtik evde yapayım dedim tutmadı hanımlar yoğurdu tutan nasıl oluyor hayrınıza anlatın🙏🏻🌸
Deletedmom27337 Asel16 hanımefendi 800ml süte 1 yk activia yoğurt karıştırmış taş gibi oldu diyor deneyin isterseniz
ulkercikolataligofret Nilaraa ben çok rahat ettim ısıtmadan direk makineyle geceden istediğim saate ayarlayıp sabah kalkınca dolaba koyuyordum. Hiç gereksiz değil bence. Hele durmayan bir bebişiniz varsa 😬
Eymen20211 Uzymom tabiki tutar ama ben hiç kavanozda yapmadım o yüzden yoğurdu sütün içine ne kadar koymak gerekir bilmiyorum benim yoğurt tencerem şu çelik tencere setlerinin içindeki büyük boyu. Ona bir yemek kaşığı koyuyorum silme. Ona göre hesap edersiniz boşuna makinelere para harcamayın 🙂
Nilaraa Deletedmom27337 ben yogurt makinesiyle yaptim canim diger turlu nasil olur bilmem ama 600 ml sutu 4 tane kabim var onlara boldum, 200 ml sutle 1 yemek kasigi activiayi karistirdim actim iyice yogurdu. Bu 200 mli 4 kaba pay ettim. Toplamda 800 ml sut kullandim. 8 9 saat makinede mayalandi sabaha tas gibiydi yogurtlar valla🌼
Buglem_Bugra Nilaraa activia yoğurt ekşi oluyormu bende dün mayaladim yoğurtla bugün açtım ekşi olmuş ve eğim yemedi
Deletedmom27337 Nilaraa bende makine alıyorum birkaç güne ondan sordum 800ml süte 1 yk yoğurt iyiiymiş hemen deniycem 🙈
Nilaraa ulkercikolataligofret yok canim biz makine kullandigimiz icin daha az anneyiz ugrasmiyoruz ya 🤪