buselidunya Saricizgilibeyazev bizim de apartmanımızda var, dış kapıyı bile korkuyla açıyoruz malesef. Zehir falan koymayı deneseniz 🥺
Saricizgilibeyazev Deletedmom99886 geçen tuvaleten çıktı . Sabah banyodan kafayı yedim 😖 kaçmış eşime söyledim nerden nasıl çıkıyor anlamadım . Hamileyim vede
Deletedmom99886 Deletedmom99886 Alaturka tuvaletinizin kapağı var mı? Yada klozetin kapağı açık mı kapalı kı kalıyor? Lağam faresi tuvalet deliklerinden rahatça çıkar
Saricizgilibeyazev Mom726373 doğumuma 20 gün gün var kapıyı açmamla gö göze gelmemiz bir oldu . Memlekete gitmeden doğururum korkusu var 😣 6 dan bu yana gözümün önünden gitmedi yA
Saricizgilibeyazev buselidunya eşimi bekliyorum gelse .. bizimde klozetten çıkıyor diyorlar . Gerçekten doğrumu acaba oraya oturamam da artık 🤯 zehirden korkuyorum işe yarar Mı acaba
Deletedmom896 Saricizgilibeyazev Belediyeyi arayın fareler için istasyonlar var onlardan isteyin bodruma koyun tek çözüm o
buselidunya Saricizgilibeyazev ay şaka mı ya. zehirler işe yarıyor ama biraz geç te olabiliyor tabi. acilen çözüm bulmalısınız gerçekten en çok korktuğum şeydir benim de 🥺 ve siz hamilesiniz
Saricizgilibeyazev Deletedmom99886 alaturka takılıydı orayı kapattık tamamen kullanmıyoruz. Derken banyo da klozet hep açıktır . Ben şok ordan çıkması kabus gibi 😰😰
Hilokiiii Saricizgilibeyazev Bi an popişim huylandı tiksinme geldi korkunç bir hayvan değil ama iç güdü olarak tiksindirici bende yaşamadım ama hep korkarım ya yılan yada fare bi anda hop diye tuvaleteyken çıksa yapışsa bana falan ayy allahım sen koru 🙁😒
Saricizgilibeyazev Hilokiiii tam da benm hayal ettiğim şey en korktuğum du . Yani Allahtan otururken falan sıçramadı Toto’ya . Allah düşmanımın başına vermesin o derece 😳😳
Hilokiiii Deletedmom896 😂😂 haha nasıl Güldüm buna Allah göstermesin Ya valla yaşadığım şehir de küçük fare yok lağam fareleri dolu kedi gibiler 😬😒😌
Saricizgilibeyazev buselidunya aynen cnm ay inşallah belediyeyi deneyeceğim bi arkadaş dedi umarım çözüm bulunur . Kabus gibi 😞