sulece Aslanbilal ayrıca bu durumu emzirme hemşiresine sorduğumda pek bişey diyemedi. Tek önerisi farklı pozisyonda emzirin oldu. Koltuk altı pozisyonunu önermişti. Ben denemedim. Siz deneyebilirsiniz etkili olabilir. Allah yardımcınız olsun.
Flamingom Aslanbilal ben de bilemedim siz tabi ki daha iyi bilirsiniz bence siz kendinize anneliğinize güvenin hiç birmiz dört dörtlük değiliz
Aslanbilal Flamingom öyle mükemmel anne diye bi tanım yok elimizden geldiğince annelik yapmaya çalışıyoruz çok sagolun teşekkür ediyorum
Aslanbilal sulece aaaa benim oğlumda emziğe çok alıştı ondan olabilir çok mantıklı, bende emzigi unutturmaya çalışayım çok sagolun
Ozaymus-21 Aslanbilal hangi biberonu kullanıyorsunuz tomme tippee markasını kullanıyorum trendyoldan almıstım kızım 3 ay 25 günlük hiö sorun yasamadık meme+mama şeklinde gidiyoruz
Minik1bey Aslanbilal elinden geldiği kadar biberon ile verme mamayı benm o hatayı yaptım şuan meme reddi yaşıyoruz asla meme tutmuyor.kaşıkla ver mamayı canım. Benmde aynı memeyi çekiyordu koparacak gibi şimdi meme görünce çığlık atıyor 😭😭😭
Aslanbilal Minik1bey kaşıkla hiç yemek istemiyor kilo alımını önemsemeyip sadece anne sütüyle mi beslesem acaba