Sibelbyl 39 gün önce sezaryen ile doğum yaptım normal olarak kanamam 25.ci gün bitti 38.ci günde yani dünden itibaren adet olmuşum gibi kanamam başladı lohusayken yani daha 40 ım çıkmadan adet olma gibi bir durum olur mu başına böyle birşey gelen var mı ?
MetehanSevda Sibelbyl aynisi bende de oldu saglik ocagini aradim adet olmus olablirsin demisti sonra kaynanami aradim oda 40 cıktı derler 40 çıktı kanamasıdır dedi daha 40 ıma 5 6 gun vardi inanmassin 40 ımın çıktığı gun bitti kanamam o yuzden ben kaynanamin dedigine inandim 😊
Deletedmom001 Sibelbyl benim de kırkım 4 gün önce çıktı senin dediğin gibi 27. Gün felan kesilmişti kanamam sonra kırkımın çıkmasına 5 gün kala tekrar kanamam oldu bende adet zannetmiştim ama sancım hiç olmadı normal için de biriken kanlar çıkmış ve tam 40. Gün bitti kanama ☺
busra37 Sibelbyl benimde 40ıma 5 6 gün kala aynısı oldu tam 38.gün akşamı biter gibi oldu kontrole gittim o gün lekelendim ve ertesi gün bıcak gibi kesildi ama 1 2 gün az az leke geldi
Sibelbyl MetehanSevda ya cevapladıgınız için çok teşekkürler içim rahatladı çok korktum adet oldum diye 🤦🏻♀️
Sibelbyl MetehanSevda doktorun verdiği kan ilacı bitti bendede aşırı kansızlık var bide çok sancılanıyorum 😣
busra37 MetehanSevda kan ilacı kullanmalı mıyız bendede asırı kansızlık var ama kanamam devam etmesin diye bırakmıştım cok çılgıca bi düşünce ama baya bunalmıstım artık😁
Deletedmom001 Sibelbyl tabiki rahatladım çok şükür ama hala dikiş yerimde sızlama var o da inşallah zamanla geçer normal dogum dikişi bu arada ☺
busra37 Sibelbyl bitti ama doktora gıttığımde rahmin cok ıyı toparlanmış demişti kanamayı sordugumda o belli olmaz belki 10gun belki daha fazla belkı daha az surer demişti. Burda forumda okuduklarımda 70 80 gune kadar uzadıgını duymustum
MetehanSevda busra37 olur mu hic kullan tabi kaybolan kanın yerini doldurmasi lazim yoksa halsizlik uyusukluk depresif hal hepsini yapar kansızlık emziriyosan bebeginede gecer vitamin ic bence ben d vitaminide kullaniyorm kemik erimesi olmasin diye