aylizinannesiii Kızlar bebegim 6 aydir sebepsiz kabızdı doktor bugun en son care dulcosoft dedi verdi bebeğine kullanan var mi acaba ?
Almirayildiz aylizinannesiii benegime kullandım kızım da aylarca kabızlık sıkıntısı cekti doktor sabah ac karnına bir cay kasıgı içir dedi o da etki etmedi sonrasında baska doktor 1 hafta sabah ac karnına bir tatlı kasıgı içir demişti cok sükür ki bişeyi kalmadı
aylizinannesiii Almirayildiz Şase olarak verdi yemegine kat dedi etki etti mi sizde tatli kaşığı icirince
Woody aylizinannesiii etki etti. Birkaö kez kullandım sadece hatta. Geceleri hiç uyumuyordu. Kabızlıktanmış. Uykusu dğzeldi
Almirayildiz aylizinannesiii evet cok sükür o hafta düzenw girdi bir de sürekli lif oranı seyler yap onu içirdiğin müdertcw
aylizinannesiii Surprizkutusu Canim ben bir cay bardağı ılık suya koyuyordum bütün şaseyi icebildigini iciriyordum şırıngayla ama maalesef hic ise yaramadı sabahlari birtane kayısıyı suda başladım blenderdan gecirdim onu yedirdim alti aydır duzeldi cok şükür