sehribannn Balım yağı hakkında tam bir bilgim yok kızlar her gün mü veriyorsunuz yemek esnasında mı veriyorsunuz iğrenç kokuyor onu nasıl hallediyorsunuz möllers limonlu aldık aska gitmiyor kokusu şimdiden tiksindik
Milamoms sehribannn vermeden önce iyice carkalayin ki aroması ile balık yağı karışsın tok karnına veriyorum öğün farketmeden 1 yaşından büyük olduğu için 1 tatlı kaşığı 1 yaşından küçükse 1 çay kaşığı demişti doktorumuz
Ltprknn sehribannn kıyafetten de çıkmaz dikkat edin ben dökülen bütün kıyafetleri attım kokusu çıkmıyor fakat en iyisi mollers tutti fruttili olanı kullanıyorum hergun 1 çay kaşığı yemekten 1 saat sonra.tokluk yaptığı için yemekten önce vermeyin.ben banyoda üstünü çıkarıp iciriyorum.
merveabla sehribannn Möllers limonluda cidden ağır bi balık tadı var benim kızda kullanamadı o yüzden easyfishoil aldık her gün 1 tane kahvaltıdan sonra veriyorum möllers gibi balık tadı gelmiyo kullanımı çok rahat
sehribannn Ltprknn zibınınada döküldü galiba çöp oldu o zaman, agzina koydugum gibi geri çıkardı yeni yeni başladık kahvaltidan önce icirmistim teşekkür ederim öyle yapayim
sehribannn merveabla möllersten sonra bende onu almayı düşünüyorum şimdi biraz alıştı gibi ama yine bir tık zorlanıyor bizde çok rahatsız oluyoruz kokusundan