Marinedeniz Kizlar bebeim 15 aylik o kdr az yiyor ki yani iki uc lokma anca 3-4 cesit deniyorum her ogunde ama yok olmuyor.. bebisi yemeyen anneler sunu yaptim severek yedi dicegniz tarif ya da oneriniz var mi acaba?
Ada2020 Marinedeniz 16 aylık ek gıdadan beri yemiyor maalesef bir çözüm bulamadım ben bulan varsa yazsın
Eliffmomm Marinedeniz Benim oğlum 16 aylık iştahı cok iyiydi 1 aydır bişey yediremiyorm acıkınca kendi yiyor zaten hiç zorlamyin emiyorsa hele o yetiyodur ona sıcaktan biz bile bişey yiyemiyorz karpuz vs soğukluk verebilirisniz
Guney44 Marinedeniz benim oğlumda öyle 16aylık yemiyor doktor böyle devam ederse 1 hafta sonra getir idrar tahlili yapalım dedi.
Tatlim Marinedeniz benimki de 15 aylık her şeyi veriyorum bazen ezip bazen püre yapıp bazen eline vererek. Kendim yedirirken cebellestigim oluyor elbette ama oyunlarla oyuncaklarla kitap okuyarak aşıyoruz. Mesela öğlen ciğerli domates çorbası icirdim ben yemem asla ama o beslensin diye şarkı söyleyerek komiklikler yaparak yedirdim. Şimdi kendimize kabak yemeği yapıyorum kıymalı dereotlu. onunkini çatalla ezip içine ilave yani fazladan kıyma koyup vereceğim . Benimki akşam yemeklerinde hiç sorun çıkarmaz ama kahvaltısı oldukça sikintili. Akşam yemeğini önden yediriyorum biz sofradayken gelip kucağıma çıkıp bizim yediklerimize heves ediyor asla geri çevirmiyorum onlardan da biraz yiyor sıkılınca inip gidiyor. Bebeğim Tarhana çorbasına asla hayır demiyor onu seviyor mu sizinki
Marinedeniz Ada2020 benm oglum yiyordu yani cok istahla degildi bir bucuk saatte kandira kandira yediriodm agzini aciodu en azndan smdi acmior kesinlikle sinirlenio direk.. doktor multivitamin verdi istahini acar diye ama faydasi olmadi en azndan gunluk vitamin ekskligini gidersin diye kullaniyorum suan “/ napcaz bole blmiorum kilosuda az bide :(
DenizSerap Yoğurt meyveli yapıp yedirebilirsiniz yumurtayı balla ve muzla yapabilirsiniz bebekler tatlı sever
Marinedeniz DenizSerap muzu cok severdi yumurtayla ama yok yemio onuda artik”/ yogurt da sevmio artik mesela
Marinedeniz DenizSerap saol canm valla onuda denedm “/ bebe biskuvisi eline versem onin bile yarisini yio anca
DenizSerap Yaz sıcağında kefir,ayran,yoğurt,fırında patates sebze köfteleri yapabilirsiniz,içine baharat ekleyebilirsiniz.
Marinedeniz DenizSerap kefir her gun mutlaka veriorum evet mesela cok sevdgi bir yemek yok suan bir gun biraz yese bir dahaki yaptgmda yemeyebiliyor
Ummuhtckbr44 Benimde durum aynı kızım bugün 1 yaşına girdi. Delirmek üzereyim artık. Bazen öyle oluyoki bı öğünde 2 3 çeşit yapıyorum. Dişten sonra zayıfladı. Bı de şimdi böyle yapınca çok yetersiz hissediyorum. Şu aralar tek yediği yoğurt. Biseyleri azar azar yoğurda katıyorum şimdide ağızda bekletme başladı. Sma kullanıyorum onu içiyor biraz uykulardan önce onunla ayaktayız yani. 😔
Marinedeniz Ummuhtckbr44 aynen canim sadece mama iciyoruz uykudan once onun haricinde yani toplasan 5-6 lokma :( acaba ne zmn duzelicek yani ne hazirlicagmi sasiriyorum yemek olarak ztn yemezki diorum
Marinedeniz Tatlim yok canm seviodu normalde neler neler hazirlardim ama yaklasik iki aydir hic birini sevmez oldu kofte cok severdi mesela suan yemior yumurta tavuk yogurt en sevdigi seyler kereviz corbasini bayilarak icerdi suan mumkun deil onceden uzun surede yerdi bn de cok oyalardim yedirirken yeterki yesin diye suan parende de atsam yemior oyle diyim direk agzindan cikario fln “/