Merhaba anneler ilk bebeğim ve bir sorum olacak bebeğim 2 ay 20 günlük kucağıma emzirme pozisyonuna alır almaz feryat figan ağlıyo daha göğsümü açmadan çok zor emzirmeye çalışıyorum kolik müzik vs açıp sakinleştirmeye çalışarak saatlerce uğraşıyorum kolik müzik açınca da sakinleşiyor uyuyo bu seferde uyandırmaya çalışıyorum gaz problemi vs yok bildiğimiz kolik bi bebek de değil neden olabilir stresli zamanlar geçiriyorum ona bağlıyorum ama bu durumu nasıl çözebilirim emmezse sütüm kesilir diye çok korkuyorum zaten eskisi gibi değil çok yumuşadı bezen çok çaresiz kaldığımda sağıp veriyorum bir göğüsten 15 dk da 60 Cc falan çıkıyor biberona alışıp emmez diye sağma yöntemini çok kullanmak istemiyorum neden böyle yapabilir bebeğim nasıl emmeye teşvik edebilirim gece dört beş saati buluyo açlığı çoğu zaman kendimi çok mutsuz ve tükenmiş hissediyorum aç olsa da emmek istememesi beni çok üzüyo ama gece uyuyo ağlamıyo uyanmıyor ben emzirmeye kaldırıyorum lütfen bi çözüm bi yorum kucağıma alır almaz feryat figan