ElifS95 Merhaba anneler bebeğim 3 ay 28 günlük artik galiba 4.ayin bütün sıkıntılarını yaşamaya başladık 2 gündür sürekli ağlıyor uyumak istemiyor zoraki uyuyor ağlayarak uyanıyor hiçbir oyun tatmin etmiyor sürekli kucak istiyor ağlıyor sırtı yere değdiği an ağlamaya başlıyor ne yapacağımı Şaşırdım artık
Beyziikoo ElifS95 Biz de 3 ay 25 günlüğüz bu tarz şeyler hafif var çok değil yani uykusu gelince çok ağlıyor bir de yatmayı hiç sevmiyor 🤷🏻♀️ Dişle ilgili sıkıntılarınız var mı?
Ayazz54 ElifS95 bizde 3 ay 13 günlüğüz 2 gün çok stresli geçti bide bişey sormak isiyorum benim bebeğim 10 gün arayla kaka yapıyordu sağlık ocağıda doktorumuzda normal diyordu ama şimdi 10 günü geçti nerdeyse 15 gün olucak zeytin yağı veriyorum arada poposuna uyarı yapıyorum hala yapmadı hastaneye gitmek istemiyorum aşırı kalabalık sağlık ocağıma gitsemmi onlarda fitil vericek heralde 😔 hiç gaz sancısı ağlaması yoktu dün ara ara karnı sertti ağladı son gazını çıkardı karnı yumuşadı ama hala kakasını yapmadı sizinki ne kadarda bir yapıyor 😣
Koala06 ElifS95 3 ay 25 günlük oğlum. Dün resmen faciaydı. Hiç bir şekilde uyumadı. Göğsümde emerken uyuyor yerine bırakınca ağlayarak uyanıyor. Sabahları çok neşeli ama akşam felaket. Omzumda gezerken bile ağlıyor 😞 alt damağında 2 tane diş yeri kabarmış eli sürekli ağzında salyalar akıyor. Ama tüm bu olumsuzlukların yanında çok güzek şeyler de oluyor değişik sesler çıkarmaya başladı çığlık atar gibi tiz sesker çıkartıyor sesli gülüyor bunları duyunca yorgunluğum geçiyor🙏🤩
2cocuklu1anne ElifS95 oyun istiyor konuşmak istiyor ilgi istiyor.. kucağınıza alıp konuşunca duruyor mu ?..
ElifS95 Beyziikoo şuan yok dişle ilgili eli ağzında sürekli salyasi da akıyor ama dış falan görünmüyor
Minnosunaannesiii Beyziikoo bzde 3 ay 20gnluguz son günler de bizde aynı aşırı huzursuz hep ağlamalı dis desen ayrı dert
Beyziikoo ElifS95 Diş hemen gözükmez zaten iki ay bile ağrısını acısını çekip patlatırlarmış bebekler hemen olmazmış bir iki gün hafif ateşi oldu eli zaten ağzında biz kaşıyoruz gülüyor yazık demek ki gelmeye çalışıyor dişler 🙈🙈🙈
ElifS95 Ayazz54 benim her gün kakasını yapıyor ama bir ara gaz sancısı falan çok oluyordu karnın bağırsaklarınoldugu kısmı zeytinyağıyla iyice yedirerek ovaladim poposuna da aynı şekilde zeytinyağı sürdüm yumuşatıyor kakasını da yapıyordu öyle
Svdanur Ayazz54 benim bebegımde 2 aylık ten 4 gun kaka yapmadı aksamına hastaneye goturdum doktor 7 gune kadar normel demişti anne sutu alıyorsa ama 7 gunden sonrası sorun yaratır demişti sızde bi hastane goturun isterseniz siz fark edemezsin ama bebek rahatsiz oluyordur
Beyziikoo Minnosunaannesiii Dişleri mi geliyor sizinkinin de 🙈 Bazıları erken diyor ama erken çıkaran da oluyormuş ve erkenden başlıyormuş ağrıları falan 😔
ElifS95 Koala06 aynı bizimde aynı şeyler oluyor akşamları bastırıyor gündüz yine bir şekilde baş ediliyor da en güzeli zaten o değişimleri 🤗
Ayazz54 Svdanur bize 10 12 gün normal diyorlar ağlaması huzursuzluğu gazı sıkıntısı yoksa sıkıntı yok dedi bu şikayetler yok ama kakada yok oturdum bekliyorum artık yapsın diye 😣
Vuslat23 3 ay 29 gunluk dişi çok kasınıyo , sinirlenıyo , jel sürüp uyutuyom hafıflıyo, bıde sıcagı hıc sevmıyo tek zıbınla uyur yıne kafa hep ter buyuzden çok sık uyanıyo gece
Ayazz54 Vuslat23 canım benim bebeğim 3 ay 13 günlük felan doğdundan beri eli ağzında resmen ama bu aralar dahada fazla ağzında hiç çıkarmıyor diş kaşınması bu aylardamı başlıyor 🤔
Svdanur Ayazz54 1 cay kaşigi hakiki zeytın yagı verebılrısın demişti doktor bana poposunada surebılırsın demişti sızde bi deneyın istersenız ben bebegım de faydasını gördüm
Vuslat23 Ayazz54 ilk çocugumda 3 bucuk ayında basladı 7 bucukta cıkardı ,klasık el emmeyı seven cocuk ayrı oda salya yapsr, ama sinir hışım huzursuzluk ıle ise o diş ve tabı erkende baslıyo erken cıkaranda oluyo uzun surende
Minnosunaannesiii Beyziikoo evet erken ama aşırı kaşıyor diş etlerini, biberin falan ısırır gibi yapiyo hemen çıkmazmış ama ağrısi salyasi erkenden başladı
Annakaranina Benim bebeğim de 2 aylık aynı sıkıntıları yaşıyoruz günlerdir uyku uyumuyor sürekli salya akıtıyor elini ağzından çıkarmıyor diş çıkarıyor olabilir mi diye düşünüyorum