tosbilitostos Aslancikli bol su iç gir çık su iç salata bol ye bide yeni keşfettim cidden işe yarıyor kesin dene bildiğimiz sade bisküvi var ya ondan ye cayla ye yada sade bi dene derim. Bide burçak var ya bisküvi onuda dene. Strestende uzak dur
kucukprensinannesi Aslancikli tosbilitostos 3 aydan beri bende arttırmaya çalışıyorum kullanmadığım şey kalmadı diyebilirim ama stressiz bi yaşantı malesef pek mümkün değil heleki kolik bi bebeğiniz varsa benim bebeğim başlı başına stres ne gece uyur ne gündüz uyur ne mama içer ne meme emer beni deli etmekten başka birşey yapmıyor malesef
Ayazz54 Aslancikli karpuz çok fayda ediyor kahvaltıdan sonra bile kesip yiyorum bende aynı sorunu yaşıyorum 3. Buçuk aylık çok canımı sıkmaya başladı tarhana çorbası bulgur pilavıda etkili bide irmik helvası diyorlar onu daha denemedim denicem
Dinarerkan Aslancikli bol bol uyu ve dinlen bide sutum azaldi diye sakın mama verme pisman olursun pekmez sulandir iç oda süt yapiyit
Aslancikli kucukprensinannesi bebegimle ilgili bi problem yok ama bu ay 200gr alms bidahaki kontrole kader kilo almazsa mama dedi doktor
Melek-k Aslancikli ben malt içeceği içiyorum bir de tahin helvası , bu ikiliyi tükettikçe sütüm bayağı oluyor
Ayazz54 Aslancikli gayet iyi çok şükür süt azalması bende 3 4 gündür var kontrole gittiğimizde görcem artık bu ay kaç kilo almış