Egehaninannesii Bugüne kadar hiçbir diste ne ateş ne ishal oldu günde iki üç kez cıvık yapıyor kakasını birgün boyunca da ateşi vardı. Azı dişleri çıkıyor ondan olabilir mi üç gündür kakası hep cıvık ama ateşimiz yok. Bu disten kaynaklı olabilir mi?
Laden Egehaninannesii ben kızımın diş çıkaracağını hep ishal olmasından anlardım. Her diş çıkarmada ishal olurdu. Büyük ihtimalle dişten olmuştur🌺
Egehaninannesii Laden Ama yediği gibi kaka yapmaya başladı zaten iştahı azaldı günde üç öğün ya yiyor ya yemiyor onuda hemen çıkarıyor bu normal mi
Laden Egehaninannesii canı acıyordur muhtemelen dişi çıkıyorsa. İştahsızlıkta yapar diş. Azı dişleri zaten çok zorluyor. Benim kızım sadece azı dişlerini çıkarırken ateşlenmişti en zoru onlardı
Egehaninannesii Laden Ateşi birgün sürdü 38 e kadar çıktı sonra çıkmadı şükür ama ishali devam ediyor
Laden Egehaninannesii patates, pirinç, muz gibi şeyler yedirmeye çalışın siz. Şu dönemde ishalli bir salgında var ama ateşi bir kez oldu diyorsunuz muhtemelen dişten bu ishal. Yine de içiniz rahat etmiyorsa doktora danışın en iyisi. Çok geçmiş olsun🙏🏻