bluekoala 3 gündür bebeğim kabız🙊 tarifleriniz alabilir miyim? Zeytinyag verdim, yağlı corba verdim, entrogermina verdim. Neler yaptınızda benegınız düzeldi?
Morfrenk bluekoala kavun iyi gelir, tarhana çorbası balkabağı, yulaf pişirip birazda kayısı ekler yedirirseniz oda iyi olur
girl50 bluekoala enterogermina size kim önerisi ishalde verilen bi ilaç kabız çocuğa nasıl kullanırsınız
Huelya bluekoala kızımda çok ama çok zorlandığım bir süreçti benim 😢 küçük yapabilmek için ağlardı hatta çatlama bile olmuştu hem ben yediklerime çok dikkat ederdim hem kızıma ama nasip bize en iyi gelen tarif buharda armut gün kurusu kayısı erik kurusu pişir blender soğduktan sonra bebekzeytinyağı bol bol su içirmeye çalış birde elma ve şeftali sakın verme
Huelya bluekoala ben pirinç unu hiç kullanmadım yararı yokmuş nişasta diye ayrıca pirinç de kabız yapar diye biliyorum bn
bluekoala Huelya hayatımda ilk defa kullandım desem😊 normalde yulaf ezmesiyle elma pişiriliyor da son kullanma tarihi geçince çöpe attıö pirinç unu kattım
Huelya bluekoala bende bi hevesle ilk ek gıdaya geçince hepsinden almıştım ama sonra okuduktan araştırdıktan sonra iyice gereksiz geldi kullanmadım irmik ve yulaf ununu çok kullandım bende