Tugba10-5 Merhaba arkadaşlar açık renk koltuklarım var fakat üstünde bazı lekeler oluştu birtanesi vitamin dökmekten kaynaklı yıkatmadan önerebileceğiniz temizlik ürünü varmı teşekkür ederim şimdiden 💐
Eda639 Tugba10-5 benim de koltukların kumaşı çok kötü siliyorum yine aynı denemediğim kalmadı sanırım koltuğun kumaşı da önemli bu konularda yıkatinca geçmedi bakalım
Splash-Splash-Love Tugba10-5 Yani benimde oğlum koltukları mahvetti ben ne zaman neyle silsem hep kustu. Mecburen koltuk yıkamacıları aradım geldi temizlediler. Tertemiz oldu daha da leke falan kusmuyor içi tertemiz oldu.
Tugba10-5 Splash-Splash-Love bende yıkatmayı düşünüyorum Eylül ekime doğru fakat öncesinde sileyim dedim koltuk vitamini kusuyor sarı sarı üstüne birde bazı arkadaşlarım süngerde çökme olabilir dedi korktum açıkçası kararsız kaldım öylece
Tugba10-5 Splash-Splash-Love çok teşekkür ederim bende silmeyeyim de yıkatayım o zaman daha temiz olur en azından bir aya yine tanınmaz ama olsun 😀
Tugba10-5 Eda639 ya tay tüyü benim kumaş deneyip göreceğim yıkanınca ne olcak silince çıkmıyor kusuyor çünkü sapsarı çiş lekesi gibi kaldı orası