Melekdilek Onerileriniz neler 5 aylik oldu tam atesten dolayi doktora gittik dis cikartio dedi kan tahlili vs hersey temiz ckkti siz neler kullandiniz hangi jellerden
Bebegimm1 Melekdilek jel kullanmadım icerigi temiz degil diye 5aylikken tetagil diş granulu aldim 5bck aylikken dis cikardi suan 8aylik 8disi var rahatlikla dislerini cikartti hic zorlanmadi bebegim dis cikarirken.osanit var oda iyi diyolar
Okyanustakibulut Melekdilek kullanmadığım jel küçük top kalmadı çıkana kadar ebemizi hatırlatıyor bize yapacak bişey yok 😂 bi de sana bişey söyliyim çok heveslenme benimki 5 aydan başladı 1 yaşında çıktı dişleri süreç uzun olabilir
Melekdilek Bebegimm1 alirim ondan sureki aglio ateslenio birde uyumuoda bogazdan enfeksion kapmis dis cikartirkn
Okyanustakibulut Melekdilek ateşlenir sonra geçer bakmışsın 2 hafta sonra yine ateşlenir diş çıkana kadar çok zorluyor. Bizler bile diş ağrısına dayanamıyoruz bebeklerin vücudunun böyle tepki vermesi çok normal
biregesevdasi Melekdilek canım jeli doktorlar önermiyor. Tetagil baya iyi damağına sürüyorum ağrısı kesiyor.
runklii Melekdilek 15 tane karanfilin uç kısmını iyice ezip üzeri geçene kadar zeytinyağı koyup buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Diş atakları oldukça, isterseniz her gün damaklarına parmağınızla sürün. Doktorumuz önermişti çok işe yarıyor.
aylizinannesiii Melekdilek bizde iki gecedir atesle mücadele ediyoruz baska hicbir sorunu yok 3.diş çıkacak ama her dişte ateş yaşadık kaç derece oldu sizin ateşi canım
minnosum25 Melekdilek dentinox jel ,calpol , soğuk diş kaşıyıcı , soğuk karpuz kabuğu soğuk yeşil soğan soğuk havuç ,zeytinyağı ve karanfil karışımı soğuk kehribar kolye genelde bunları kullandk
marimon Melekdilek jel kullanmadık doktorumuz tavsiye etmedi düş kaşıyıcı da kullanma dedi pırasa ver eline kemirsin dedi hem uyuşturucu etkisi varmış soğan gibi düşünün hemde sert olduğu için damakları rahatlatıyormuş
Melekdilek Okyanustakibulut aynen oyle ben 20lik dis cikarirken beynime vuruodu agrisi zor bebekler icinde
Lizbon Melekdilek Tetagil ve osanit kullandım. Ama azı ve köpek dişlerinde ondan öncekileri hiç anlamadım bile 🙈