Farah Arkadaşlar ben dün rota aşısının ilk dozunu yaptırdım ancak bebeğim aşırı huzursuz, ishal ve bir iki defa süt çektikten sonra gaz sancısıyla kıvranıyor acaba aşının etkisi mi yaptıran arkadaşlar nasıl atlattılar süreci?
denizyildizi Farah biz yaptırdık ama herhangi bir etkisi olmadı. Ancak doktorumuz aşıdan sonra ateş aşırı huysuzluk ve ağlama olursa hemen getirin demişti. Doktorunuza danışsanız iyi olur
Evlatkokusu Farah biz yaptırdık. 1 hafta bebeğim mahvoldu. Kusma, ishal, halsizlik, sürekli uyku:( çok dokundu
Mucizem_06 Farah @denizyildizi birsey sorcam 2.aydamı 3.aydamı bu aşı cunku doktrumuz 2dedı saglık ocagnda 3dıyolar
Minikheyecan Biz bu seveplerden dolayı endişe edip yaptırmadık eğer alerjik bir bünye varsa onu da tetikleyip açığa çıkarıor bu aşı. Rota geçirmişliğindem ne farkı kaldı ki şunları yaşadıktqn sonra? Neden vücuduna cocuğumun xanlı Mikroorganizma vereyim ben siye Düşündük tabi bu sadece bizim fikrimiz
Farah Minikheyecan bence çok doğru bir karar vermişsiniz gerçekten pişman oldum ve diğer dozları yaptırmayı düşünmüyorum
Zhraagk Yakınımdam biliyorum rota aşısından haberi yokmuş 4 aylık oğlu hastanelik oldu şuan daha iyi ama anneye babayada bulaşmış ishal kusma ateş bebek serum yemek zorunda kaldı hastanede sorduğumda haberim yoktu yoksa yaptırırdık dedi bide bu var işte kararsızlık zor 🤔Yaptırsan bi çeşit yaptırmasan iki çeşit 🤦🏻♀️
Sibellaa Farah aşılar genel olarak önce hasta edip sonra iyileştirdiği için sizde de öyle bi durum olmuş olabilir. Rutin yapılan aşılarla aynı zamanda yaptırmadıysanız böyle bi durumla karşılaşmışsınızdır. Benim oğlumda hiç bir yan etkisi olmamamıştı. Alerjik bünyeye sahip olanlarda yan etkilerinin olduğunu burda bi kaç kişiden duydum. Geçmiş olsun 🌸
Melek07b Kusma ve uyku bizde de yaptı hiç uyumayan çocuğu zor uyandırdık 6 saat aralıksız uyudu halsizlik huysuzluk cabasi