Masalmerve Merhaba kızlar 1 ay olacak doğum yapalı(sezaryen) fazla kilom var emzirirken yapabileceğim diyet veya içeceğim kür araştırıyorum önerisi olan var mı?göbek yağlarını eritmek için Sabah aç karnına limbomlu su içmemde bi sakınca var mı ?
TBT Masalmerve selam. Öncelikle sağlıkla bebişinşz büyüsün inş🙏🏻 Benim de 3 aylık oğlum var. Doktorlar 6 aydan önce kesinlikle diyet önermiyor size tavsiyem bol bol emzirin inanın emzirmek kilo verdiriyor bir de yediklerinize dikkat ettiniz mi tamamdır. Zaten emzirme artı bebekle yapılan yürüyüşler size iyi gelecektir👍🏻
Btlyrtsvr7 Masalmerve merhabalar benim de 4 aylık oğlum var ben de sezaryen doğum yaptım. Zaten rahminiz toparlandıkça karın bölgenizde inecek fakat mutlaka korse kullanın. Ben korsenin faydasını çok gördüm ama tabiki fazla kilolarla benim de başım dertte maalesef bana da 6 aydan önce diyet yapmamamı söyledi doktorum.
Masalmerve Emir_karan dikiş üzerine takılan bant alerji yapmış bende doktor 1 ay sonunda kullanabilirsin dedi bi kaç gün sonra kullanmaya başlayacam inş
Masalmerve TBT selam teşk ederim Allah bağışlasın evladınızı biraz sabırsızlanıyorum galiba hızlıca verme derdindeyim göbeğim olduğu gibi duruyor çünkü☺️
TBT Masalmerve onun için tek çözüm spor ve egzersiz. Günde 20 dak yarım saat egzersizlerle göbek probleminizden kurtulursunuz. Bence şimdi hiç kafaya takmayın bizler yeni doğum yaptık böyle de güzeliz😬☺️