30martannesi_ Bu zamana kadar hep sağ göğsümü emzirdim solu pek emzirmedim tekrar gelmesi için ne yapabilirim? Yardımcı olurmusunuzz
uyumayankoala 30martannesi_ saat başı beş dakikada olsa emmesini sağlayın. özellikle geceleri soldan verin ilk 3-4 içinde gelmeye başlar, sabırlı olmak lazım
cutemommy 30martannesi_ tek meme emzirdiyseniz digerinde yoktur ama yine emzirirseniz zamanla gelir ve artar. Tabi ki yoktur sut su an ilkemzirir gibi düşünün
Deletedmom99886 30martannesi_ Merhaba bende kolayıma geldiği için hep sol mememi verirdim sağ memem terbiye oldu ama ikisindende emziriyorum fakat dolacaksa önce sol dolar ve solda süt her zaman daha fazla olur bende
Samsunluanne55 Damar tıkandıysa gelmez canım tekrar gelmesi için bir dene emzir veya sürekli sağ ama emzirmeyip hep ötekini emzirdiysen tıkanmıştır süt ozaman hiç gelmez
Nazraa 30martannesi_ süt tıkandıysa emme esnasında hemen gelmeyebilir siz sureklı sagın sagdıkca artar bir de ılık duşun altında masaj yapın gogsunuze hemen sonrasında sagım yapın
30martannesi_ Çok araştırma yaptım ama kesin bir bilgi bulamadım sıcak soğuk kompleks deniliyor ama emin olamadım
Nazraa 30martannesi_ tamamen cekılecegını sanmam tıkanmıstır sız sureklı duşta masaj yapın gogsunuze bir de sağım yaparken dd masaj yapabılırsınız benım sutum gelmedıgınde yapıyorum boyle işe yaradı hep. Pes etme bir gunde emzirmemekle kesilmediği gibi bir gunde masaj yaparsk hemen gelmez sabredın gelecektır
Nazraa 30martannesi_ yok moralınız bozulmasın gelir tabiki neden gelmesin birinde gelıp diğerinde gelmemesi olur mu insanlar bebegını sutten kesıyoe senelerce sütü gelmeye devam ediyor. Siz bol bol masaj yapın gelir kesinlikle. Rabbim nelere kadir canını sıktıgına değmez :) gelınce yaz bana da meeak ettim 🌸🥰
Aysealprsln 30martannesi_ ya benim şöyle oldu sol memem küçük ve uçlu olmadığı için bebeğim emmek istemedi bende zorlamadım diğerini verdim