iklima_1234 Ya bu isilik nasıl geçer çözümü yokmuu.. hergün 2 kere duş aldırıyorum kızıma ince giydiriyorum temizliğine çok dikkat ediyorum ama kafasında da isilikler olmaya başladı bide kaşınıyor 😞
Tuelar iklima_1234 saf gülsuyu kullanın günde 4 5 kez makyaj temizleme pamuğuyla silin ve yikadigjniz suyuna da katın geçer 4 günde bizim oyle olmustu
mustafayamaninannesi iklima_1234 valla hergün 2 kerede duş aldırsam saf gülsuları da sürsem çıplak yatırsamda geçiremedim ben şimdi tek tek yorumları okucam bakalım başka ne deneyebilirim 🖐🏻
Haticeyldrm Zekimurendebizigorecekmi benim bebegim 4 aylık bende yapabilirmiyim yüzünde çıkıyor ama erkek
Zekimurendebizigorecekmi iklima_1234 Çok etkili öneririm :) ben hatta fıs fıslı bi şişeye koydum arada gidip gelip kızıma parfüm diye cildine sıkıyorum nunda etkisi vardır belki
Tuelar Otacı markasının içeriği sadece gül ben onunla sildim temizledim kafasında varsa şampuan degisin alerji yapmış olabilir kullandığıniz şampuan
iklima_1234 Tuelar kafasında derken alnının oralarında şampuan hep onu kullanıyordum yapmaz sanırım bianda
mustafayamaninannesi Zekimurendebizigorecekmi yarın gündüz gözüyle bide onu süreyim var evde hatta el ayak hastalığı mı bu diye sordum bende burdan kızlara bugün sırt üstü yattı sırtında çıktı yan döndü kolunda çıktı olmadı boynunda göğsünde çıktı bugünde ağzının kenarlarında çıkmış salyadan olabilir dediler bi kaç yorumda tavsiye vardı bir bir denicem bakalım
iklima_1234 Melin16 aynen onuda denedim gece yatmadan önce ılık duş aldırıyoruk isilik olan herlerine kullanıyorum biraz sönüyor
Bade28 iklima_1234 bende gül suyu kullanıyorm sıcak olunca artıyo ama gün içinde bi kaç kez kullanıyrm sönüyor
Mom727373 iklima_1234 boyun ve kol altı, bacaktaki buğumlar hepsine beyaz kil sürüyorum kuru tutuyor hiç isilik olmuyoruz
Ayssss1 Merhabalar kızım bir aylık bende hergün duş aldırıyorum ama isilik oldu heryeri geçen gün kontrolde doktorumuz yazın bebek yağlarının isilik yapabildiğini söyledi 3 gündür kullanmıyorum ve söndü
MatmazelDeniz iklima_1234 ben cildiyeye gttim bu yuzden oğlum 3 aylik 2 aydir isilikyen mahvoldu oglum vede sadece yüzünde var bir yuz yikama jeli(vucutta ve sactada kullaniliyor) verdi bebeklere özel gunde 1defa onunla yikiyorum iyi geliyor azalmaya basladi ayriyeten gunde iki defa nemlendirici bebek bakim kremi kullanıyoruz ayriyetende merhem günde 1 defa
iklima_1234 MatmazelDeniz şu bi kaç günde azaldı ama terleyince hemen çoğalıyor bide kafası kaşınıyor