Katipmoms Merhaba anneler… Kızım 1.5 yasında cok agrasif ısırmak istiyor saç cekiyor tırmalıyor karşısındakine zarar veriyor anlam veremiyorum yardımcı olurmusunuz nedendir nasıl çözerim konusuyorum anlatıyorum fayda etmiyor kızıyorum ama anlamıyor 😞
minikbaykus Katipmoms benimde bir buçuk yaşına aşırı sinirli bir haftadır herşeye ağlıyor ellerini sıkıyor sinirden. Yerlere yatıyor çocuk bir haftada evrim geçirdi resmen.
busrasilra14 Katipmoms vallahi benimkide 8 aylik olucak. Gecen bir patlatti bana kulagim ciddi anlamda zonkladi. Esime de vurur hep.. hatta kendine de vurur. Bende sinirli bu cocuk diyeoum 😅 sinir genle gecermi bilmem ama esim sinirlidir benim birde rizeli 😮 kesin genine cekti diyorum esime ama sinir var yani bizdede
Mom345 Katipmoms bebeğim 13 aylık bi kaç kere farklı bebeklerle aynı ortam da bulundu dayak yedi karşılık vermedi bizimkinde kendi şeyini fazlasıyla sahiplenme var ben bile bi oyuncağını alsam gelir elimden alır sinirli bi yapısı var koca karı gibi sürekli söylenir bu ara ağlama huyu da başladı kendini yırtana kdr ağlıyor koca sesiyle ilerleyen aylarda başlarmı vurma gibi şeyler bilmiyorum
Katipmoms Şuraya kaynanam büyü yaptı eşim beni aldattı görümcem seytan desem binlerce yorum gelirdi heralde ne yazık ..
9004 Merhabalar benim kızım da 1 buçuk yaşında bizde vuruyoruz ama bizim ki öğrendi kuzenin den şimdi hep o vuruyor geçmiyor bende surda bekliyim 😀