Tosbiklerinannesi Sabah kızımla beraber kalkıyorum ilk uyandığında emiyo 22 aylık bu arada . 1 saat oynuyoruz sonra kahvaltıyı hazırlayıp babasını uyandıyoruz , kahvaltıyı yaptıktan sonra bulaşıkları makineye yerleştirip ocağımı tezhagımı silip evi komple süpürüyorum ve bunu hergün yapıyorum . Sabah uyandığımda yıkanacak çamaşır varsa atıyorum makineye evi süpürdükten sonra onları seriyorum ya da geceden yıkayıp sermişsem onları toplayıp katlıyorum ve hiç çamaşır biriktirmem 1 gün arayla yıkar kurutup katlarım hemen . Çamaşırdan sonra kızımı uyuturum ya da öncesinde evi komple silerim 1 gün arayla . Kızımı uyuttuktan sonra eşimle kahve içeriz , ben biraz kitap okurum bu arada . Öğleden sonra saat 4 de eşim işe gider biraz sonra kızım uyanır yemek yer oynamaya başlarız , bazen balkona havuzunu doldururum o havuzdayken yemek yaparım ya da beraber yaparız . Akşam 8 de kızımla yemeğimizi yeriz , evim american mutfak olduğu için tekrar süpürürüm mutfak ve salonu . 9 da kızıma banyo yaptırırım emzirirken o uyur bende duşa girer hem banyoyu tuvaleti temizlerim . Gece 1 e kadar falan otururum kitap okurum , film izlerim yatarım eşim en erken gece 3 buçukta gelir kalkar onunla biraz oturup sohbet ederim beraber yatarız sonra hoopp başa sar 🤷♀️ Ayda 1 günde bütün perdeleri yıkar camlarımı silerim , günlük çöpleri atarım hem kızımla yürümüş oluruz .