Aycahanim Naparsam yapiyim kakasi yumsamiyo surekli poposu kaniyo cok korkuyorum doktorlar ilac falan veriyolar ama bir turlu bozmuyo hep sert hep kaniyo
Aycahanim Zeynepefem evet catlak var ama hicbisey bagirsagina iyi gelmiyor herseyi denedim tas gibi yapiyor surekli popsu kaniyo
Zeynepefem Aycahanim benim bi tanidikta da olmuştu baya bi sure sadece sıvı beslenmisti cocuk. Seninki nasıl besleniyor
elifinannesi53 Aycahanim yok canım bir TL büyüklüğünde falan kanıyor ama çok kabız olunca mesela bir hafta tuvaletini yapmazsa falan benim kızım herşeyi biraz zorla yiyen bi bebek e yemediği için hakkıyla çıkaramıyor da
mihrosum Kızım 20 aylık bizimde aylardır bu sorun var. Lavman la yapıyor. Genelde magnezı calsıne veerıyorum.mamasının ıcıne yarim cay kasıgı koy pat cocuk yapıyor. Bizde Baska bıse ise yaramıyor ne yazıkki catlak bızdede var.
aylizinannesiii Aycahanim Gördü çatlak değil sadece yaparken tahriş ediyor dedi doktor lavmansiz yapamiyoruz
Papatyakiz Aynı durum bizde de vardı çok canı yanıyordu yavrumun. Popo çatlağı için hametan kullandık sarı kutulu olanından. Kabızlığı için de duphalac şurup icirdim 1 günde duzeliyordu