Phtc Bebeğim süt sağma makinesinde sağdıcım sütümü içmiyor ,kusuyor, benzer durumu yaşayan var mı, sebebi ne olabilir?
Belinayyy Phtc emzirdiginizde gogsunuzden iciyosa belki biberondan icmek istemiyodur. Emziremicek durumdaysaniz şırınga yada kasik yardımıyla icirmeyi deneyin Ama emzirirkende icmiyosa mamaya alismistir
Phtc Belinayyy tek göğsümü emiyor diğer göğüs ucum çökük olduğundan onu ememiyor,sağdığımda da yine almıyor
Belinayyy Phtc Benim bi tanidigim biberona alistirmamak icin sagdığım sütleri fincanla iciriyodum dedi ben hic denemedim nasil olur bilmiyorum soleyen kiside ebeydi
Umayumayumay Phtc canım bebeğin kaç aylık benim de tek göğüs ucum yok ilk zamanlar bebeğim tutamıyordu şimdi vern pompa ile biraz çıkarıp tutturuyorum bi dene istersen uç baya çıkmış oluyor öyle
Belinayyy Phtc göğüs çıkarıcı pompalar varmis canim bide denedin mi onu. Emdikce cikiyomus ama bebege emzirmek sikinti onuda cok agliyo insan kiyamiyo Allah yardimcin olsun
Phtc Umayumayumay bebeğim henüz 15 günlük, ben de öyle yapıyorum biraz pompayla çıkarıp tutturmaya çalışıyorum