Deletedmom009 Kizim 6 aylik artik arabada durmuyor ağlayıp katmaya başladı kendini kucagimizda gezmek istiyor ve benimde fıtığım var ameliyatlik cok zorlaniyorum sizce kanguru isimizi gorurmu yararli olurmu yoksa ondada durmazsa napıcaz🙄🤔 geçici bir durum mu?
Ugggg Deletedmom009 arabada oyalamaya çalış fıtığın var bir kilodan fazla bisey kaldirmaman lazım yanlış bilmiyosam bide kangurudada öne doğru çekçek ağırlık bu sefer sırtın agricak eşim banada diyo alalım diye ama o takar ben zaten zorlanıyorum tasimakta bide öyle ugrasamicam
Gulnuraraserol Deletedmom009 bende aynı dertten muzdaribim oğlumda dışarda arabada yatmak istemiyor kıyameti koparıyor resmen umarım geçicidir
Deletedmom009 Ugggg ya hic bi turlu oyalanmiyor yanimda ailem de olmasina ragmen. Direk kizartip katıyor kendini nefessiz kalacak neredeyse.. evet kanguruda da one dogru olacagi icin bele ağırlık vericek iyice kötu olucam aslinda
Ugggg Deletedmom009 Allah Allah numaramı yapiyo acaba sana:) oyuncağı yokmu gerçi benimkide öyle eğer biseye aglicaksa yada durmucaksa hiç biseyle dikkatini dagitamiyorum illa yapcaknonu hatta binlerce sağlık ocağına gittik dönüşte ne gerekse dört kiloluk klorak aldım marketten öyle bı agladimi kloragi arabaya koydum bebeği kucağıma aldım tek elle sürdüm arabaya oldum resmen