Elif_mihrimah17 24 günlük kızım 10 güne yakındır pamukçuk oldu hergün karbonatlı suyla temizlememe rağmen geçmiyor biberonlarını emzikelrini de kaynatıyorum neyi eksik yapıyorum ağrı yapar mı acaba nolur tecrübelerinizi paylaşın 🙏
Gngrayse Elif_mihrimah17 canım bende aynı durumu yaşıyorum doktor ilaç vermişti onu kullandım geçiyordu tekrardan başlıyordu sonra gazlı beze geçtik o iyi geldi çok şükür sen istersen doktoruna sor ilaç verir belki
Elif_mihrimah17 Gngrayse bende gazlı bezle kaynamış suya karbonat koyuyorum siliyorum ama bana mısjn demiyor delircem bi kaç gün sonra doktor kontrolü var söyleyeceğim ilaç versin peki ağrı yapar mı acaba bu Bebekkte 😞
Mbal Elif_mihrimah17 yapar diyorlar. Meme reddi vs yapabilirmiş. Memenizi de karbonatlı suyla yıkamanız lazım yoksa ondan size sizden ona döngü oluyor.
Prensesana Elif_mihrimah17 canım doktorum bana karbonatlı suyla sildiğim için niye öyle bişi yaptın ağzı tahriş olmuş tabi emmez bu çocuk diye çıkıştı ben.bilmiyordum sildikten sonra arkasından 1 2 çay kaşığı su verki ağzı yanmasın hoca bana ağız mukozası bozulmuş bebenin silme dedi
Mbal Elif_mihrimah17 bizim o şekilde geçmişti. Her emzirmeden sonra mememi de yıkıyordum karbonatlı suyla. Bolca durulayarak. Geçmiş olsun. 🌷
22092020eylul Elif_mihrimah17 valens pamukcuk damlası kullanın anında etkisini goruceksiniz ben kendi ağız yaralarıma bile kullanıyorum çok etkili gerçekten
Elif_mihrimah17 Prensesana bana doktor söyledi günde 3 kez sil diye karbonatlı suyla ama suda veriyorum günde bi kez
Magnolina Elif_mihrimah17 bizde de oldu ben siliyordum doktorda doktor ben yapayım dedi resmen ağzını bez ile kazıdı acır mı diye için gitti haftada 2 defa yaptı kalmadı biraz sert davranın kazıyın bitince ağzında hiç beyaz kalmayacak şekilde yapım geçiyor
limonlukarpuzzz Elif_mihrimah17 kabonat bi işe yaramiyor ki surecekseniz onu gogsunuze surin her emzirmeden önce ve sonra yiksyon. Mikostatinle 1 gunde geçti..