Rmysasaf25 Elimde solgar bira mayası tableti var içinden en fazla 10 tane kullandım içmeyi bıraktım almak isterseniz mesaj atabilirsiniz (içmeye ihtiyacım kalmadı doktorum bırakmamı önerdi)
Rmysasaf25 Yeniaanne sevmedim bi türlü içmek içimden gelmiyordu doktorum da sütüm ile bebeğin kilosunu gördükten sonra içmemi istemedi içim rahat etsin diye
Rmysasaf25 Yeniaanne mesajları anca gördüm ve dönüş sağlayabiliyorum bebeğim hiç durmuyor kusura bakmayın
Merve28 Rmysasaf25 ben verirseniz çok sevinirim 🤲 yetemiyorum emzirmede mama destekliyorum ama sadece emsin istiyorum 36 günlük bebeğim
Rmysasaf25 Melisa152102 ilk öncelikle kendinize ve sütünüze inanın bebeğiniz daha çok küçük ben şuan 5 ay 16 günlük olmasına rağmen anne sütü + mama veriyorum sadece anne sütüne dönmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum lütfen strest yapıpta sütünüzün azalmasına yol açmayın tek tavsiyem ama gönderim sağlayabilirim isterseniz
Melisa152102 Rmysasaf25 çok isterim mümkünse sütüme inanıyorum ama kilo alımı çok az o yüzden denemek istiyorum şimdiden çok teşekur ederim
Rmysasaf25 Yeniaanne sizde bi yan etki oldu mu arkadaşımda kullandı onun bebeğinde uykusuzluk huzursuzluk oldu