Merhaba güzel anneler .. 1 ay 18 günlük bir kızım var . Sezeryanla doğım yaptım ilk gün hemşireler göğsümü sıktığında sütüm geldi ama çok ağladı kızım ülk gün sonrasında eve geldiğimizde hiç durmadı ve göğüslerim resmen düşecek gibi sert dolu ve ağrıyordu bizde sağma maknesiyle o zaman tanıştık neyse sonrasında bazen biberon bazen meme gidiyorduk belli bi zaman sonra kızım biberonu alıp memeden kendini atmaya başladı sonrasında geçen hafta yine memeyi emiyordu biberonu sadece gece içiyordu 2 gündür biberonu tamamen bırakmaya çalışıuorım ama şöyle bir konu var memeyi en fazls 10 dk emip bırakıyor ve dünden beri uyanıkken memeden kendini atarak bırakıyor 5 dk emdikten sonra gazdan mı yoksa meme reddi mi anlamıyorum ya da atak haftasımı acaba memeden kaldırınca ağzından gaz çıkarıyor ama bu doyduğu anlamına mı geliyoe bazen 5 dk emiyor memeyle 3 saat uyuyor sizce aç ılsa uyurmu yada doyarmı . Doktora gidiyoruz yakın zamandada gittik sağlığında sıkıntı yok diyorlar ama içim el vermiyor şimdi bike 2 parça şeklinde bi memeden 15 dk emdi tekrar vermek istediğimde ağlıyor istemiyor emzik verince susuyor uyuyor ne yapmalıyım biraz yzun oldu ama