Efruze Merhabalar bizim dördüzlerimiz var İstanbul Acıbadem de yatıyorlar erken doğum oldu ve anne sürüne ihtiyaçları var benim sütüm yeterli gelmiyor İstanbul da olan ve sütü çok olan birisi varsa lütfen benimle iletişime geçebilir mi çok ihtiyacımız var
SANANE_ONANE71 Efruze Allah yardımcınız olsun inşallah benimde ikizlerim erken doğdu ama birini 21 gun sonra kaybettik diğeri 94 gün oldu hala kuvezde
Linaaa1 SANANE_ONANE71 çok geçmiş olsn cnm bnm rabbim güç kuvvet versn evladiniza kavuşursunuz bian önce 🤲 diğer evladınız la da öbür dünya da rabbim kavuştursn ins
Birkedibirbebekkkk Merhaba. 2.5 aylık erkek bebek annesiyim. Çok fazla sütüm var hepsi dondurucuda fakat Aydın’da yaşıyorum. Soğuk zincir kargo taşıma ile alırım derseniz size gönderebilirim. İstanbul’da bulamazsanız ve değerlendirmek isterseniz iletişim kurabiliriz.
okuyanannee Efruze canım İnstagram emzirme danışmanı Dilruba Demirezen var süt annesi süt bağışı duyuruları yapıyor daha geniş kitleye ulaşır lütfen onunla iletişime geç 🙏🏻
Alpbeybi Efruze merhaba, en kısa zamanda kavuşun inşallah bebeklerinize. Hangi Acıbadem’de yatıyorlar?
Mom62636362 Efruze merhaba ben de ikiz prematüre annesiyim sizi az da olsa anlarım. Yolunuza taş koymak istemem fakat prematüre doğum yapmış bir annenin sütü ile normal vakitte doğum yapmış annenin sütü arasında çok büyük farklılıklar vardır. Bebeklerinize yaramayabilir
Elmel Efruze canm instagramda dilruba demirezer isimli bir emzirme danışmanı var ona msj atıp rica et msjinj yayınlar hikayesinde belki öyle daha çabuk bulursun rabbim şifa versin bebislere
Birkedibirbebekkkk Efruze çok var 50 paket verebilirim. 100 cc ortalama hepsinde var.. ama uygun koşullarda taşınması lazım biliyorsunuz. İmkan olursa yollarım.
Kardi Efruze merhaba ben Beylikdüzünde oturuyorum. 29 nisanda doğum yaptım oğlum 3ay 11 günlük buzlukta haziran ve temmuz tarihli sağdığım sütlerim var. Yardımcı olmak isterim
Ebrarergun123 Rabbim yardımcınız olsun İNŞALLAH 🤲🏻 Şifa olsun sütler umarım bulursunuz kısa zamanda ❤️🤲🏻