Minikkusuumm 6 ay 2 gunluk olduk 5. Ayda ek gıdaya başlamıştık şimdi çorbalar ve püreler diye ilerliyoruz ama ne zaman kaymak yedirebilirim aklıma takıldı kızlar
esrasyaa Minikkusuumm yani ek gida listelerinde hic gormedim kaymak ama sut urunu oldugunu dusunursek alerjisi falan yoksa yedirebilirsiniz bence yogurt kefir vs tuketebiliyo sonucta
Mom62636362 Minikkusuumm afiyet olsun ☺️ alerjisi yoksa süt ürünlerine ufak ufak verilebilir bence, abartmadan. Peynir türü olsa daha fazla verirsiniz de yağ nihayetinde
Fatma66 Ev yapımı kaymak 6 aydan sonra ben yedirmiştim kızımda çok seviyordu şükür bir şey olmadı hala yiyoruz. Yoğurt peynir falan da yiyo.
Fatma66 Minikkusuumm yağı alınmış sütü kaynatıyorux yüzünün kaymağını almıştık bide yoğurt üzerindeki kaynakları biriktirip o şekilde yapıyoruz
acimavi Minikkusuumm kaymak hiç aklıma gelmemişti. Süt 1 yaştan sonra verildiğine göre kaymağı da o zamandan sonra verirdim sanırım, neticede mayalanmıyor, süt ve yağ olarak kalıyor. Yanılıyor muyum acaba
Yasemin38 Minikkusuumm alerjisi yoksa evde kaynattığın sütün kaymağını verebilirsin canım ama yinede doktoruna bir sor süt 1 yaştan sonra verilebiliyorya ağır falan gelmesin bebeğine
Deletedmom_29 Minikkusuumm kaymak bir yaşından önce verilmez bir yasindan sonra da ne zaman ne kadar miktar verilir bilmiyorum. Sonuçta peynir ve yoğurt fermente gıdalar ama kaymak ham sütün yağı.