Zzzz Arkadaşlarr süt ve yumurta diyetindeyim yok mu bizimde yiyebileceğimiz tatlılar pastalar çikolatalar valla şekerli şeyleri özledim
Pasiflora Zzzz aynı seyleri yasıyorum tatlı krizlerim tutuyor gecen gece 1 de toz seker yedim yapılcak bişey bulamayınca coook zor bişeymiş bu diyet arada helva yapıyorum ben o da iyi geliyor
Honki_Ponki Pasiflora Tatlı krizin tuttugu zman canım hurma ye incir yee hatta onlardan bile tatlı yapa bilirsin yulaf unundan süt yapaıp onunlarda tatlı yapardım ben
Honki_Ponki Pasiflora yulaf sütü ile çok güzel tatlılar yapılıyor örnegin incir uyutması gibi dene derim cnım normal süt gübü incirleri dogra içine bilandır yap kaselere koy harika bir tat oluyor tatlı krizinde azalır tatlı yerken ben çok kullandım öle yaparak
Pasiflora Honki_Ponki vanilin de süt ürünü vaar üstüne yapılan sosta süt var içine atılan bitter çikolata da süt ürünü var 😔
Zzzz SANANE_ONANE71 işte süt ve yumurta yemiyorum zayıflamak için değil ama kızım alerjik yalnış anlaşılmasın😌
Honki_Ponki Pasiflora A101 vanılınde kakaosunda yok. Birde kliğtak uygulaması indir işine çok yarıycak
Pasiflora Honki_Ponki yaa ne zaman sonuc verir bu diyet daha yeni basladık yüzü için krem kullanıyoruz döküntü gecti ama kakası mukuslu hem yumurta hem süt ürünlerini kestim ne zaman sonuc alabilirim acaba