anayimbenn Kızlar sezaryen sonrası ne kadar süre de kilo verdiniz ve pilatese ne kadar süre sonra başladınız
_ADA_ anayimbenn ya kızmayın ama süreç sanki doğumdan sonra pilatese başlamak gibi yazmışsınız😄 kızım yaşına girdi yirmi kilo almıştım son bir kilom kaldı. Umarım en kısa sürede verirsiniz🌸
mylittlebabys anayimbenn 14 kilo almıştım ve 40ım çıktığında hepsi gitmişti 6 ay sonra spora başlayabilirsiniz yavaş yavaş diye biliyorum
1prens1prensesannesii anayimbenn 12 kilo aldım.. Doğumdan 1 ay sonra 13 kilo olarak geri vermiştim.. Herşeyin yemedim süt yapar şunu ye süt yapar bunu ye dediler. Sadece su bol içtim. Sütlaç yedim. Ekmek şeker VS bunları kestim.
Elifalyaveannesi Ben 20 kilo aldim 50 gunde hepsu gitti sporu yapamadim ve sonraki donemde de cok yedum suan gebe kalmadan onceki kilomdan 4 kilo fazlayim vermeknistiyorum ama suan duramiyorum surekli yiyiorum
anayimbenn Elifalyaveannesi 60 gün geçti neredeyse çok az kilo verdim ve iştahım çok açık bende durduramıyorum. Emzirdiğim içinde sporla biraz biraz veririm diye düşündüm