tosbikannesiii Aselnazz bende 57 kiloya düştüm ama bilinçli değil oğlumun alerji sürecinde çok kilo verdim toparlayamadkm
Aselnazz Önceden 65li kilolardaydım. Hamile kaldığımda kilom 74 -doğuma girdiğim kilom 98 🙈 kendi kendime 1 senede verebildiğim kadar verdim. Sonraaaa dayanamadım veeeee sonuç sadece 7 ayda
Reyna Aselnazz ne yaptın canım bende 95 doğuma girdim 63 üm suan 50-55 olmak istiyorum bende ama eskisi gibi sürdüremiyorum
zmerves Aselnazz aynı kilolarda olmuşuz ❤️ Ben de nişanlıyken 65, hamile kaldığımda 75 ve doğuma giderken 98’dim. Şu an 7.ay bitiyor anca 79’a inebildim hedefim 65 🙏🏻 Var mı bir kaç taktik 💛
Aselnazz Reyna dayan dişini sık. Bende eskiden başlayıp bırakıyordum. Sonra dedim ne yapıyorsun kendine ? Neden ? Ne için? Yeri geldi ağladım ama yemedim ve sonuç
Aselnazz Bety kızım 2.5 yaşında bıraktık memeyi. Ama ben ilk doğum sonrası eve geldim başlamıştım diyete azar azar. Herkes sütün kesilir dedi kesilmedi (tabi sürdüremedim diyeti çok emdi çok acıktım doğal olarak)
Aselnazz Reyna evet ama ben başka türlü zayıflıyamıyorum :) aç kalmam lazım. (Böylece nefsinide tutmayı öğreniyorsun)
Gulsen4224 Aselnazz inşallah cnm da emzirirken zorlu olur emmekten kesilsin kafamda başlayacağım bende sıkı bi diyet ile🌸