Hicran4525 Bebeğim 1 ay 25 günlük çok gaz sancısı var biogaia kullanmaya başladık eczacı günde 1 kez 2 damla dedi internetten sonra kullanma talimatnda 5 damla yaziyo napmaliyim
Ogulcan Hicran4525 5 damla ama o bağırsak düzenleyici canım doktorum onunla birlikte bitkisel gaz damlası verdi aguline 3. Aydan itibaren bitti gaz sorunumuz
duygu3437 Hicran4525 probiyotik canın o gaza da iyi geliyor ama tek başına işe yaramaz maalesef nurse kullanın birde yanına ama ilaçları hergün aynı saate verin mümkün olduğunca
Anaogul Hicran4525 biogaia gaz damlasi değil bağırsak düzenleyici ve tek başına etkili olmaz ben nurse harveys kullanmıştım gaz damlası içeriği temiz bitkisel biogaia da hergun aynı saatte 5 damla kullanmıştım
miniikprens Ben günde 1 kere 5 damla veriyordum ama tek başına çokta işe yaramıyor ben yanında nurse harveys colexte kullanıyordum.🌸
Hicran4525 Anaogul bilmiyorumki eczacı tanıdığım biridir günde 2 damla kullan dedi yanına ek olarak sab simplex veya nurse alım dedim hayır dedi fazla gelir dedi napacagimi sasirdim
Aezgi Hicran4525 günde bir kez 5 damla seklimde vermiştim aynı saatlerde vermek daha etkili olurmus birde