Karadeniz61 Bebek odasında ayna almak istediğimi söylediğinde bebek odasında aynanın iyi olmadığını dediler ancak bebeğim daha odasında yatmıyor ve yattığı odalarda hep ayna var? ayna iyi değil mi ki, bakmayacak sonuçta sadece oda dekoru
Aselimmm47 Karadeniz61 eskilerin inanışlar ataşrırırsanız aksine faydalı olduğunu bile görürsünüz. Ben sık sık baktırırım kızıma aynaya oyunlar oynatırım
Omom Karadeniz61 aynadan şeytan üç harfli falan görürler diye saçma sapan bir inanç var da Ondan söylemişlerdir. İnanmayın 😂
Agg0207 Karadeniz61 bizde cocuk odasina ayna yaptrmadik dolabi aslnda aynaliydi modelini degistrdik ama batil inanc yuzunden degil cocuk icin tehlike yaratmamasi acisindan ileride kirilma ihtimali yuzunden istemedim ama yaptrilabilir tabiki eger begeniyorsaniz
Karadeniz61 Agg0207 ben komidinin üzerine yuvarlak bir ayna istiyorum onda da tehlike durumu pek yok yoksa bende hassasım bu konularda☺️
zynn Karadeniz61 Ben susturmak icin bile kullanıyorum. Bak kızım ne güzelsin falan diyip simariyoruz. Kim çıkarıyor bunları yarabbi
Karadeniz61 zynn ancak kafa bulandırsınlar, bizde çocuklarımız konusunda hassas olunca bazı şeylerde acaba diyoruz🙈
mutluluk12 Karadeniz61 canimm ben aldım ayna ama pleksi ayna istersen fotoğraf atabilirim çocuk odasını nasıl düzenledin bilmiyorum ama belki beğenirsin ya da sayfadan farklı bulabilirsin ☺️ Hem pleksi olduğu icin zarar verme olasılığı da çok dusuk geçen odayı düzeltirken yukardan bir düştü normal bi ayna olsaydi paramparça olurdu ama hiç bisey olmadı çok şükür 😂
Karadeniz61 mutluluk12 bakabilir miyim nasıl, ben ahşap yada bambu çerçeveli yuvarlak ayna istiyorum odamız beyaz, kulplarımız top ahşap oğlum var☺️
Smrenes Ufak bir aynaysa olabilir lakin şu açıdan düşünelim odasında boydan boya bir gardırop aynası olan bebek gece kalktığında oldu ki bir gölge vs gördü travma olabilir korkabilir ne bileyim.. İyi gibi gelmedi bana…evet bizlerin odasında var ama yanında biz de varız bebişi yalnız bırakmıyoruz.. Yani gelişime illaki faydalı ama korkma açısından da düşünmek gerek..