Lonewolf 1minikannesi ben nasıl oldu bilmiyorum ama doğumdan sonra kendime daha çok bakmaya başladım sanki.🤣Bu işte bir terslik oldu anlamadım
Mom726373 1minikannesi ilk 3 ay da zorlandım ama sonra eskisi gibi oldum. Kendi annesine bakarsa herkes anlar nasıl olur annelik
1minikannesi prenses_annesii2603 o kadına önce insan bir sorar gün içinde tuvalete gidebiliyor mu yoksa akşama kadar kocasını mı bekliyor diye😂😂😂 süslenmeye gelene kadar 😂😂😂
Lonewolf 1minikannesi ben doğum yaptım umarsızca bakıma girdim diyetler falan 🤣 bilmiyorum sanırım doğumdan dolayı oluşan yıpranmış görüntümden kurtulmak istedim.Hatta bir kere banyo terliğiyle otobüse binmiştim.Bakım benim neyime anacım aklım bir karış havada 😁
1minikannesi Lonewolf Allah affetsin çok güldüm 😂😂😂 valla doğumdan sonra yaklaşık 18 kilo verdim ama hala istediğim kiloda değilim. Hamile kalmadan önceki halimden bile daha iyi olmak istiyorum 🙄😅
1minikannesi prenses_annesii2603 gün içinde 1 milyon şey yapıp tuvalete gidemeyen tüm anneler için saygı duruşuna davet ediyorum😂😂😂
1minikannesi Mom726373 ah o ilk 3 ay yok mu mutluluk kaynağımı bir pırt sesine dönüştürmüştü😅😅😅 şimdi 4.5 aylık olduk insani boyutlarda hayatımı sürdürebiliyorum. En başından beri bebeğime tek bakıyorum valla son zamanlarda bir oh çekebiliyorum iyi kötü😅
cicekannesiii 1minikannesi benimki zor bi bebe oldugu icin dogruluk payi var bnm icin😊kizim iki dakka durmaz yerinde banyoyu yikayinca mama sandalyesiyle banyoya goturuyorum kizimi gozumun onunde olsun diye
1minikannesi Mom726373 buradan yeni doğum yapmış henüz gaz sürecini atlatamamış arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah sabır versin😅
1minikannesi Mom62636362 işte anne ol senide görürüz sözünün gerçek olduğuna bir kez daha hep birlikte şahit oluyoruz 🙄😅