Elf Anneler bebeğim 6 aya yaklaşıyor yakında ek gıdaya başlayacağız zeytinyağı pekmez ruşeym vb. Keçi sütü Bebeğime verebileceğim ürünleri alacağım ama nereden böyle ürünleri organik olarak aldıgınız guvenilir bir marka var mıı?
theQueen Elf Tam sormak istediğimi yazmışsınız elinize sağlık 😇 arkadaşlar bende aynı soruyu Ankara için soruyorum nereden TEM’in edebilirim organik güvenli?
Yeliz [bilinmeyen] internet satışları var mıdır? İsimle aratıp güvenemem diye sormak istiyorum. Biz tekirdağ çorludayız. İstanbula ancak 2-3 ayda bir gideriz. Organik beslenmek hepimiz için gerekli ama özellikle ilk 2 yıl bebişlerimiz için çok önemli 😊 burası sanayi bölgesi olduğu için hiçbir yere güvenemiyorum.
Thesra Makarna lütfenden almanızı tavsiye etmiyorum arkadaşlar geçen ben tam bugday unu pirinç unu ve irmik sipariş ettim bebeğim için gelen pakette canlı ve ölü böcekler mevcuttu hemen arayıp iade ettim makarna vitmadanda çok şikayet duydum sonuçta bebeklerimiz için en iyisini yapmaya çalışırken böyle firmaların bunu kullanmasını ve bı şekilde hataların ihmahkarlıklaron yapılmasını hoi bulmuyorum
Gzd Thesra canım yorumlarında rastlamıştım bulamadım şimdi , sen en son nerden almıştın ek gıda için unu falan
Thesra Gzd Kullandığım markamı yoksa aldığım memnun kalmadığım sorun yaşadığım şeyimi soruyosun canım 🤔
Thesra Gzd Beyorganik ürünlerini tavsiye ederim canım şuan elimde yok taşınma vs işlerimden dolayı migrosa gidemedim gittiğimde ilk işim benimde o markaya ait olan ürünleri almak olucak daha herhangi bir şikayet görmedim
Gzd Thesra tamamdır canım çok teşekkürler, sanalmarketten bak istersen varsa ertesi gün istediğin saatte kapına kadar getiriyolar