deryaortac erzey 😂😂bana sanki hala çok küçük hiç büyümüyor gibi geliyo yaşını da almadan tam cozemeyecegim sanırım 😂
elifinannesi53 erzey dördüncü ayını doldurup beşinci ayından gün alacak ama siz dört aylık diyeceksınız tabiki
Mlkko erzey şu an nasıl 3 ay 24 günlük diyorsanız o zaman da 4 ay diyeceksiniz. Yani günler ilerledikçe 4 ay bilmem kaç günlük olacak 😬
Melek_annesi_06 erzey Kusura bakma canım yanlış anlamışım ben ☺️ nasıl leylaysam artık 😅miniğin 4 ayı doldurup 5.aydan gün alacak ömrü hayırlı olsun miniğin Rabbim size bağışlasın ❤️
deryaortac erzey konuyla alakalı değil ama destekli oturtmaya başladınız mı yada kendi kendine dönüyor mu bebeğiniz
erzey deryaortac dönmüyor henüz ve destekli oturtmaya başlamadım yarın dr kontrolümüz var ona soracaktım bu konuyu ☺️
erzey deryaortac merhaba dün doktoruna sordum 2-3 dk da olsa destekli oturtabilir miyim dedim hayır henüz çok erken acele etme dedi 😅
ulkercikolataligofret 3,5 aylık , 4 aylık olmak üzere. 4 ay 1 günlük olunca 4 aylık dersiniz. Doldurduğu ayı söylüyorsunuz yani 😅
zynn deryaortac Benimki dün ilk defa tam tur atabildi. 4 ay 18 günlük. Oturma konusunu da doktora sordum 4. Ay kontrolünde. Erken henüz demişti. Ama dedim çocuk istiyor resmen, kucağında sadece destekleyebilirsin demişti. Sizinki ne kadarlık bilemiyorum da
deryaortac zynn 3 ay 21 günlük bebeğim kucağımda göğsüme yatırıyorum resmen ağlıyor kendini kaldırıyor oturmak istiyor etrafı izliyor yani isteği varken desteklemelimiyim bilmiyorum maşallah bebeğinize
zynn deryaortac Yani her doktorun görüşü farklı bu konuda. Osman gonulal i takip ediyorum mesela 3. Ayda baslayin diyor. Başka doktor (misal benimki) erken daha diyor. Yani ben doktora götürmeden sizin ayinizda hafif yatık ile oturma arası tutuyordum doktordan sonra sadece kucağımda sırtını destekleyerek tutmaya başladım. Koltuğa vs. Oturtmadim. Ama gelin görün ki ay sonunda ek gıdaya başlıyorum. Oturmayan bir bebekle ek gıda nasıl olur kim bilir 🤷
Bademmmmmm deryaortac benim de bebeğim 3 ay 21 günlük 19 Nisan aynı dediğiniz gibi kucakta olunca kalkmak istiyor