Leylla54 Bebeğimin alt dudağı hep beyaz beyaz noktalar olmuş bunlar pamukçukmuş geçmesi için napmalıyım
benanerva Leylla54 canım bende yeni anneyim tam bilemiyorum ama benimde kizimin dilinde oldu beyazlik pamukcukmus. 1 cay bardagi suya 1 cay kaşığı karbonat koyup pamukcuk olan yeri silmem gerektigi soylenmisti. Gunde 2 3 kez falan
benanerva Leylla54 bugun doktora gittim ve pamukcugu sordum ilac falan kullanma bir cay bardagi ılık suya 1 cay kasigi karbonat koy dilini gunde 3 kez sil dedi. Her gun o suyu degsitir dedi.
benanerva Leylla54 yoktur bence cunku bana oyle dediklerinde internetten de baktım orda da ayni boyle yazıyordu. Yarin doktora gidecez sorarim bi
Eliffmomm Leylla54 Benim yazacağım yorumu yazmış arkadas karbonat hiç zararli değil aksine faydalı mikropları alır
benanerva Leylla54 ben 1 gun yaptim hemen etkisi göründü. Devamini getirmediğim icin tekrar var biraz. Kizim cok minik ağzını acip yapamiyorum ben ama ise yarayan birsey
Leylla54 benanerva benim bebeğim de 2 aylık o yüzden bir zararı olr mu die korkuyorm olmasa öyle yapcam çoğalmasın
Saziyersin Benim bebeğim de bir aylik oluşumu vardi bende günde 2 uc defa yaptim hemen gecti bir çay bardağı ilik suya bir çay kaşığı karbonat gazlı bez ile temizledim süpürür gibi