Tortilla_ Melek12 Indomie köri ve tavuklu olan. Bide ben ikisini karıştırıp üstüne kaşar rendeliyorum Immmmm misss🤤🤤🤤🤤🤤🤤
MayneymisAltintop Ben kışın düştüm bu batağa her gün öğle yemeği olarak işte yiyordum. Ama havalar ısınmaya başladıkça terim kokmaya başladı. Tiksindim 🤢
Halimepolat Melek12 severim ama çok yemiyorum bağımlılık yapıyor hamileyken midem bulandı bir kere de bıraktım yoksa birakamiyordum şuan canım çok çekerse yerim.
Ilkgoznurum Melek12 gidip marketten almaya üşendiğim için yemiyorum ne zamandır eşimde kızıyor tabi alıp evde ondan saklamak ayrı bi dert 🤣
minikkizim Biittercikolata çok zor bulunuyor o yüzden buldugum zaman stokluyorumm . Arada bir aktüel ürün olarak şoka bime A101 e geliyor takip edin görürsünüz mutlaka 😊
KARDELENISCOMING Melek12 kız kardesım deli gibi yer miden bulanmıyor mu kokusundan ben tiksindim derdim hal yiyor çocuk ve zayıf nasıl oluyor anlamıyorum
Deletedmom_36 Melek12 birkere esim sana yemek yapicam deyip yapti Allah affetsin asiri kotu kokuyordu tiksindim birdaha en guzelinide biri yapip getirse yemem