Milena11 Bebeğim 10 günlük hipp in organik mamasını kullanıyoruz karton kutuda olan. Birde teneke kutuda olan maması var birazdaha pahalı. Aralarında ki farkı bilen var mı acaba
Cemreninannesi11 Milena11 ben ikiside aynı şey biliyorum sizin dediğiniz sadece bebek sütü ve devam sütü ayrı biliyorum bende combiotic kullanıyorum teneke kutu ama teneke kutuların gramı az ondan karton kutu gramı fazla o yüzden pahalı
Tugbae Milena11 teneke kutu önerilen çünkü gaz kabızlık yapmaz karton kutu maalesef gaz ve kabızlık yapiyor combotik olmadiği için
Kediannesi1 Milena11 organik olan da bi katkı maddesi vardı sanırım bi ara baya araştırmıştım combiotik gönül rahatlığı ile kullanılabilecek bir mama
Eesay Milena11 evet gaz, kabızlık sorununuz varsa ya da gaz yapmasın rahat olsun diyosanız teneke kutu combiotic alın. Biz çok rahat etmiştik o mamayla
Milena11 Eesay gaz sorunumuz yok aslında ama kartondaki maması bitti aralarında 15 lira oynuyor. Teneke iyiyse onu alayım dedim
Yigitannesii Cemreninannesi11 karton kutu 600 gram ve daha ucuz teneke 350 gram. Tenekede vagirsak duzenleyici katkilar var hemde organik olanin icindekilerde var. Evdeeczane diye bir site var hipp organic comboatici ordan aliyoruz daha uyguna geliyor bilginiz olsun
Milena11 Cemreninannesi11 teneke kutu 350 gr 90 lira karton kutu 300 gr 60 lira 50 gr da 30 lira oynamaz ki
Milena11 Yigitannesii şimdi baktım 66 tl baya uygun sıkıntı yok demi gelmesinde falan ilk kez bu sayfayı kullanacağım
Cemreninannesi11 Milena11 fiyatlar her yerde ve gramına göre değişiyor ikisinin üzerindede organik yazıyor zaten devam sütününde bebek sütününde
Yigitannesii Milena11 yok ayni gun kargoya veriyolar. Son kullanma tarihide yakin degil baya bi uzun sureli. Ben 1 ayda 10 kutu aldim memnunum
Alin6272 Milena11 hip organik “ içinde nişastada var” hipp organik combiotik “ çok daha iyi geldi bize
Alin6272 Milena11 yeni kutular da organik olan mamasının üstünde sadece organik yazıyor combiotik olanın üstünde organik combiotik yazıyor o sebeble pahalı
Yigitannesii Gamzeorc01 yok normal Google a evdeeczane yazın sitesi çıkıyor zaten almaya devam ediyoruz dediğim gibi son fiyatı bilmiyorum eşim alıyor siz bakin