Aylatrn Cemre bu konuda biraz ilgi ve teşvik gerekiyor canım mesela ben koltuktan tutundurup koltuğun diğer ucuna sevdiği oyuncağı koyuyordum onu almaya gidiyordu tutunarak birde yürüteç kullandınız mı yada kullanıyor musunuz onunda yardımı oluyor
Aylatrn Cemre o zaman artık yürüyeç kullanma ellerinden tutup yürüt canım ben bir süre yürütece koyduktan sonra ellerinden tutup yürüttüm koltuktan tutunup yürüttüm şimdi yaşımız daha dolmadan yürümeye başladık bile
Merveak Cemre hayır ya ne yürümesi ben daha dün yeni 1 yaşına giren kuzenimi gördüm. Hâlâ emeklemiyor yürümüyor benim bebeğinde 8 aylik oda emeklemiyor dönerek gidiyor zaten daha koltuklara tutunma filan hıc başlamadı
MMertinannesi Cemre bebekten bebeğe degisiyor normaldir canm benimki 10 aylık yürüyor ama ondan küçükler hep diş çıkarmıştı bizimki daha yeni yeni çıkarmaya başladı 🤗
Tuba34 Cemre benim oğlumda 9 aylık olcak sürünüyor şuan aslında emekleme pozisyonunu alıyor ama henüz ilerlemiyor ileri geri kendini ittiriyor😊 her bebek farklıdır yani takma kafana zamanı gelince tutamazsın zaten bir bakmışsın hiç emeklemeden yürümüş😍