Aizat Çoçugum aşırı huysuzlaşti, surekli agliyor doktor dedi sute karşi alerjisi var diye şuan diyetteyım diye yardım edermi ? Ve ne zaman siz etkisisni gordunuz yoksa ben bittim geçe gunduz ayakta 😥yalniz zormuş
Sermec27 Aizat bizde huzursuzluk hiç olmadı ama mukuslu kaka sesli kaka ve gaz yüzde Pütürler olunca doktormz inek sütü alerjisi olabilir dedi diyet verdi oğlum 53 günlük yaklaşık 40 gündür diyet yapıyorum cok zor ya canım pasta dondurma istiyor 🥰 hamileykende yiyemedim şekerim var diye Allah yardımcımız olsun inşallah
TinkyWinky Aizat 4 aylıkken deri testi ile teşhis kondu 8 ay diyet yaptım 😥 onun öncesinde sürekli ağlama krizleri vardı bebeğimin kullanmadığım gaz damlası kalmamıştı.Kolik sanıyorduk meğerse alerjikmiş.Aşırı gaz sancısı yapıyor alerji durumunda ondan kıvranıyormuş bebeğim.En geç 1 aya etkisini gösteriyor ama sıkı diyet yapmalısın süt ürünü dana eti de çarpraz reaksiyon olduğu İçin kuzu eti tüketmelisin.Kliktag diye uygulama var orda alerjen ürünler yazıyor barkod okutunca paketli gıda tüketmemiştim diyette.Hazır zeytin yemedim laktik asit ile salamura olduğu İçin.Hiç bir şekilde kaçak olmaması lazımki bebek rahatlasın.Allah yardımcın olsun 🙏Uzun bir yol ama hepsi geçecek bebeğin sağlığı İçin dişini sıkmalısın 🥰
mechule Aizat kaç aylık bebeğin sadece huzursuzluk alerji belirtisi değildir. Egzama mukuslu kaka popoda geçmeyen pişik konak bunlardan biri var mj
Minnos06 Öyle zor tabi ama geçeceği günlerde gelecek. 2,5 aydır diyetteyim hemen hemen. Sabır çekmek lazım. Sancı yapar dikkat edin size bir liste verdi mi yasaklı listesi. O çok kabarık bi liste aklınıza gelecek her şeyde süt var
Tuba18 Sermec27 bizde yüz dışında saydıklarınız var hala da var 2 ay süt diyeti yaptım çocuk doktoru var dediği için değişen birşey olmadı herşeyi devam ediyordu kahvaltıda Yumurta tek yedim iki gün önce alerji doktoruna götürdük test yaptı Yumurta beyazına var süt ürünlerine yok dedi yumurtayı da abartmadan yiyebilirsin dedi çok ağır değil ama ne mukus gitti ne gürültülü kaka ne de kakasında ki koku ayreten geçmeyen pişikte var
Aizat mechule yuzunde sivilci şekilinde kirmizi noktalar var ama çok yok 2-3 tane 1 gıne geçiyor geri geliyor , ishal oldu bu ara bir buçuk aylık
Sermec27 Tuba18 bize daha test yapılmadı küçük diye doğru sonucu vermez dedi doktor valla sadece süt ve süt ürünleri tüketmiyorum ben yumurta yiyorum mukuslu kaka gitti bizden sesli kaka ve gaz devam ediyor hala yüzünde de gitti Pütürler poposu da kızarık hala bilmiyorum bakalım artık
Seyda11 Diyette hersey yasaklandı mı kızlar ? Bize de süte alerjisi olabilir dedi ama sadece süt yoğurt peynir yeme dedi diğer içinde süt olan şeyler felan o kadar önemli değil bardak bardak içme mesela dedi doktor yardımcı olur musunuz başına gelen anneler ?
Rabiazulal Seyda11 bana doktorum süt ürünleri bulunana herşeyi yasakladı yumurta ve eti de yasaklıycaktı ama birden kesersek sütün etklienir dedi şimdi mama ve meme şeklinde gidiyoruz çikolata tereyağ içinde süt olan herşey yasak