Kizim 5 ay 25 gunluk
Cok sakin, cok uyumlu, derdi olmadikca aglamayan bi bebekti ah ahh cok guzel gunlerdi 🥲🤪
Son 3-4 gundur gun icinde yinr zorluk cikartan bi bebek degil ama mesela nasil anlatiyim istedigi bi sey olmayinca miz miz aglak bir seye donusuyo. Mesela karni acikti hemen beslemek zorundasin, uykusu geldi hemen uyutmak zorundasin, oyuncak yere dustu hemen vermek zorundasin gibi gibi. Acaba ben mi kolaya alistirdim dicem ama yooo yani her yere dusen oyuncagi alip eline vermedim. Aksine birakirim oyun halisina krndi cabalar bi seylere ulasmak almak oynamak icin. Ilgisiz bir bebek asla degil uyanik oldugu zaman tek isim brbegim. Artik zilyon sarki var ezberimde. Bir yeri agrimadigina da eminim, kakasi normal cisi normal ates yok disler cikti onumuzdeki gunlerde doktor kontrolu de var rutin taramalar yapilicak yine ama bilmiyorum neden boyle oldu sizin bebisler de boyle miydi? Bi anda huy degistiren bebisler oluyor mu? Yanlis anlamayin benim kizim cok sukur cok kolay bi cocuk agzi var dili yok ama tam balik burcu yani boyle bi miz miz anladiniz mi mutlu etmeye calisiyorum surekli ama yok bana misin demiyo😂