Ayliz-07 !https://resimyukle.io/r/C4oEn5847F](src) kızlar bu kızarıklıklar sırtında da var bu şekilde bebeğim bir buçuk aylık doktora gittik sıcaktan dedi ama bu kadar yoğun olması normal mi başına gelen var mi
Birannebirbebek7 Ayliz-07 karnında degil ama yüzünde vardı doktor alerji olmuş olabilir dedi alerji doktoruna yönlendirdi ama kullanmam için de bi krem verdi 2 gün kullanmam bile işe yaradı kızarıklıklar geçti yüzü pürüzsüz oldu
Ay9696_ Ayliz-07 bizdede o aylarda çıkmıştı ben dalin kullanıyodum ondan dedi doktorum ve yeni doğanlarda oluyo dedi doktor mustelaya geçtik hiçbi sıkıntı olmadı sonrasında içinizi rahat tutun süt alerjisi demek için başka belirtilerinde olması gerekiyor 👍🏼
Ayliz-07 Birannebirbebek7 ya çok tereddüt ettim ne bunlar diye süt alerjiside olblr dedi doktor bakalım. Birde bu aralar uyuz salgını çok bi an o mu acaba diye düşündüm ama inş öyle bisey değildir
Ay9696_ Ayliz-07 kesinlikle degiştirin dalin çok kötü yapıyo mustela doğal içerikli çok iyi ürünleri o kızarıklıklar ilerde yüzündede çıkıyı onun içinde mustelanın yüz kremini kullanın 1 günde geçiyo 👍🏼🧿