meri_23 36 haftalık doğum yaptım sezeryan oldum 3 gün hastanede yattık çıkışta işitme testi yaptılar ama iki kulagida duymadı diyor doktor ayın 21 i bir daha gidecez bilgisi olan varmı
Ogulcan meri_23 canım çok normal bizimde 1 kulağımızda oldu 2. TEste çağırdıklarında testi geçti testi ve bize bunun olması normal anne karnında sıvının içinde kalıyor bu yüzden ilk Testi geçemeye biliyorlar demişti bende 35+4 de doğum yaptım canım
Almina_-1307 meri_23 Bende 40+4 de dogum yaptim suan 27 gunluguz sezeryan oldum bende . O gece test yaptılar gecemedi ama normalmis anne karnindaki sıvıdan olabiliyormuş gecen hafta tekrardab götürdüğümde bir sıkıntı çıkmadı çok şükür . Hiç canını sıkma ben o gece duyduğumda direk ağlamıştım birsey oldu diye sonra kız normal olduğunu söyleyince rahatladim 🙈
aylizinannesiii meri_23 İlkinde bizde gecemedik canim doğduğu gun goturduk geçemedi ağladığı için 2hafta sonra tekrar gittik sol geçemedi yutkunmus bide hareket etmisti uyuması gerekiyormuş son hakkimizda uyuttum oyle götürdüm geçti çok şükür uykuluyken daha sağlıklı sonuc veriyormus🙏🥰
Portakalkokusu Canım hayırlı uğurlu olsun çok normal benimki haftasin da doğduğu halde gecememisti sonra tekrar götürdük geçti, çok araştırmıştım ilk teste geçen bebek sayısı o kadar az ki 3 4 teste geçen bebekler var canını sıkma lütfen
Nlnnln İlk testte gecemeyebiliyor bebekler korkmayın kulaklarında su kalıyormuş doğumdan sonra . Benim bebeğimde ilkinde geçemedi ikincisinde geçti.
meri_23 Ogulcan ayy maşallah Allah’ım analı babalı büyütsün inşallah Ben ilk duydum oturdum hüngür hüngür ağladım elinden birseyde gelmiyor diye ama yorumlarınız için teşekkürler için rahatladı
Glshb meri_23 bizde ilk testte geçemedik 2.ye yaptırdıgımızda bile geçemezse korkmayın çok küçük hala dediler. Ama geçti çok şükür. Hiç endişelenmeyin
Sarikuzumalp meri_23 oğlum da hastanede geçememişti testi. 10 gün sonra tekrar yıkayıp getirin dediler öyle yaptık geçmişti. Yani çoğu bebek ilk testte geçemeyebiliyor endişe etmeyin.
Ysm2019 meri_23 ilk teste çoğu bebek işitme testinden geçemiyor su olduğu için bebeğin kulağında 1 hafta sonra gidince geçiyor hiç korkmayın iki bebeğimdede aynısını yaşadım
Ogulcan meri_23 Rica ederim canım hiç üzülme inşallah sende güzel sonuç alacaksan bi çok bebekte yaşamıyormuş bu durum 🙏🏼❤️