Utkuu Hippin ikili kutu içindeki mamalarından alıyorum ama fark ettimki benim aldığım hipp organic combiotic içindekinde hipp organic yazıyo benim aldığımmı öyle karşılaşan oldumu benim gibi durumla acaba??
Munisee Utkuu bende onu kullandim grili paketleri diyoran demi ikili cikiyor kutu icinden oyle yaziyor diye biliyorum ama . Uzerinde danisma hatti numarasi vardir mutalaka ara sor icin rahatlasn belki karisti
Utkuu ss_umay bizdede sma yapmştı buna geçtik memnunuz ama öyle olunca merak ettim herkestemi aynı benim aldığım öylemi diye
Utkuu ss_umay büyük kutuda organic combiotic paketi açıp içinden çıkan kutuda organic yazıyor sadece o kutuların içine öylemi koymuşlar anlamadımki bende
BilgeArya Karton kutudaki hipp organic diye yazıyor metal kutudaki hipp combioc diye yazıyor diye biliyorum bizde evolvia kabızlığından sonra hipp prganic combiotic kullanıyoruz
Utkuu BilgeArya sizde ikili kutulardanmı alıyorsunuz benimkinin içi metal değil normal içinden çıkan torbalı
ss_umay Silindir kutuda sadece combiotic 1 yazıyormuş, büyük ikili paket kutularda organik combiotic yazıyor pardon tatlım uzun zamandır kullanmıyorum evet karışık olabilir içi dışı
Utkuu ss_umay ama ne saçma biz organic combiotic almak istiyoruz ama içinden o çıkıyo resmen dolandırıyolar bizi
ss_umay Utkuu bi nevi. Bende sindirim sistemi düzene girerse tekrar dönüş yapmayı düşünüyorum hipp combiotic e. Zaten süt içiyor mama çok değil ek olarak yani